≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đokovićeva poruka sa terena: Imam još nekoliko brzina, znam koliko je Hurkač opasan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser se odmah okrenuo narednom protivniku

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je bio brz i efikasan, pretekao je takozvani londonski policijski čas i uspeo da za 2 sata i 10 minuta pobedi Stena Vavrinku u 3. kolu Vimbldona.

Po završetku meča srpski teniser je dao intervju na terenu.

- Usporite, molim vas, ne čujem vas. Prvo moram da kažem da je neverovatno šta Vavrinka radi u tim godinama nakon toliko operacija. Šta je problem? Mi smo dva stara igrača, kao Endi, borio se da popravi renking. Volim ga kao igrača i osobu, želim mu sve najbolje - rekao je Ðoković.

Srpski teniser se osvrnuo na to da je Vavrinka servirao za set u taj-brejku i da je mogao izbori da se meč nastavi sutradan da je osvojio treći set.

- Bio je dva poena da preseli meč u novi dan, znali smo da će biti gusto da neko osvoji tri seta i pobedi. Igrao sam dva dobra seta, posle mi je malo pao nivo igre. Ali nadam se da ste vi ljudi uživali.

Naredni protivnik je Hubert Hurkač, koji je vrlo nezgodan.

- Volim posao koji je uradio, divne reči. Dok sam na terenu mi brojke ništa ne znate, moram da se fokusiram na sledeći meč, da se oporavim, da radim sa nekim stvarima s atimom, imam još nekoliko brzina nadam se da ću biti sve bolji. Igram protiv Hurkača koji je specijalista za travu, ima dobar servis i dude ruke, dobio je Federera pre nekoliko godina ovde i znamo koliko može da bude opasan, sad mislim samo o njemu - završio je Ðoković.

(Telegraf.rs)

Video: Preslatki snimak Nedovića koji u krilu drži ćerkicu i iz sveg srca navija za Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA