Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je Kvitova između redova prozvala Nataliju Stevanović na konferenciji?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najpre je rekla da joj je bilo izazovno da igra protiv srpske senzacije, jer Stevanovićka forsira drugačiji stil tenisa, a potom se dotakla teniserki koje vrište za vreme poena

  • 1
Petra Kvitova Foto: Tanjug/AP

Namučila je Natalija Stevanović Petru Kvitovu u 3. kolu Vimbldona, a pitanje je i kako bi se meč završio da nije počeo pljusak krajem drugog seta kada je srpska teniserka bila u naletu.

Možda bi čak i debitantkinja na Grend slemovima mogla da uzme makar set nekadašnjoj dvostrukoj šampionki na "Ol Ingland Klabu".

Stil igre koji je forsirala srpska teniserka nikako nije odgovarao iskusnoj Čehinji, što je i sama priznala na konferenciji posle meča.

- Bilo je teško, posebno zbog pauze zbog kiše. Nije lako izboriti se s njom (Natalijom). Posebno zbog načina na koji igra, sa mnogo slajsova. Igra drugačije od ostalih igračica. Bilo je prilično izazovno, moram priznati. Moram da budem smirenija tokom meča. Na kraju dana, uspela sam nekako. Ali verovatno bi trebalo češće da izlazim na mrežu i tu završavam poene. Ipak, mislim da sam uradila vrlo dobar posao i srećna sam zbog prolaska - rekla je Kvitova.

Ona je dobila pitanje i šta bi želela da promeni u sadašnjem tenisu, a njen odgovor je "podigao dosta obrva", pošto je rekla da bi želela da zabrani igračicama da vrište ili ispuštaju glasove tokom poena, što je često tema debate kada je reč o ženskom tenisu.

Upitali su je na koje igračice misli, a ona je uz osmeh odgovorila:

- Na igračice.

Natalija Stevanović, Petra Kvitova Foto: AP/Tanjug

Moramo priznati da je ovo malo zaparalo uši i srpskim izveštačima, s obzirom da je npr. upravo Natalija Stevanović protiv koje je igrala danas, jedna od tih igračica koje tokom meča "vrište".

Da li je ovo bila suptilna prozivka i na njen račun, to zna samo Kvitova.

Podsećamo da je Čehinja na samom terenu posle meča imala jako lepe reči za Srpkinju.

(Telegraf.rs

Video: Stefan Đoković udara loptu kao tata: Predivan snimak treninga Noletovog sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stockholm

    8. jul 2023 | 23:06

    Iskreno i zvuci ruzno.Setimo se samo Sarapove.Mene dok gledam dekoncentrise.A kako je tek onima koji igraju protiv tih koje toliko”njacu”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA