≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đere svestan propuštene prilike protiv Cicipasa: Osećao sam da nešto mogu, ali...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser žali što makar nije uspeo da iskomplikuje meč

  • 0
Stefanos Cicipas i Laslo Đere Foto: Tanjug / AP

Totalni sumrak je doživeo Laslo Đere u samo 20 sati. Najpre je eliminisan od Stefanosa Cicipasa u 3. kolu, u meču u kome nije bio bez šansi, a potom je ispao i u dubl takmičenju.

I sam Senćanin shvata da je mogao sigurno makar jedan set da oduzme grčkom teniseru.

- Imao sam neke šanse pogotovo u drugom setu, ali je on uvek odigrao u najbitnijim i najvažnijim trenucima. Da li je to bio dobar servis ili ritern, malo je falilo u taj-brejku za 4-1. Nije dobro riternirao, ali u taj-brejku dva moja dobra servisa je izblokirao nisko i kratko. Osećao sam da imam šanse da sam u igri sa njim i mislim da je servis bio presudan. Imao je malo bolji servis - počeo je Đere.

Srpski teniser svestan je propuštene prilike.

- Falilo je dosta, nisam uzeo ni set. Glupo je da pričam da sam bio blizu ili ne znam šta. Ali, definitivno sam osećao da nešto mogu, da mogu barem još dodatno da iskomplikujem meč, kako bi bilo na kraju to ne znam. Nije slučajno on peti već nekoliko godina - to je jasno. Osećanja su pomešana kao uvek, sa ovog turnira će samo jedan otići kući koji nije izgubio i uvek je teško govoriti posle poraza čak i dan kasnije. Generalno nije loš rezultat, ali uvek želim više. Pomešana su mi osećanja.

Laslo Đere Foto: Tanjug / AP

Planovi za naredne turnire...

- Igraću Gštad, Hamburg i Kicbil, tri turnira na šljaci u Evropi.

- Imao sam slobodan dan prošle subote i malo sam obišao grad, otišao sam na ručak. Bio sam ovde više puta, pa znam neke stvari. Volim da prošetam gde god da sam, ako sam u prilici. Hotel mi je bio u blizini jednog parka, pa sam svakodnevno šetao tu u blizini.

(Izveštač Telegrafa s Vimbldona, Miloš Bećagović)

Video: Stefan Đoković udara loptu kao tata: Predivan snimak treninga Noletovog sina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA