≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Paklen žreb za Novaka već od 1. kola: Najteži mogući rival na startu, bez Federera i Rafe do finala!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žreb nije štedeo najboljeg srpskog igrača od trojice koji su među nosiocima

  • 9

Najbolji teniser planete Novak Đoković dobio je rivala u prvom kolu Vimbldona i to će biti nemački teniser Filip Kolšrajber u ponedeljak od 14 sati!

Đoković za prvo kolo verovatno nije mogao da dobije težeg rivala jer je Kolšrajber za srpskog igrača uvek bio neugodan rival, mada to međusobni skor ne govori. Đoković vodi u međusobnim duelima sa 10-2, ali je Kolšrajber skorije bio bolji od Novaka u Indijan Velsu.

Đoković bi u drugom kolu mogao da "naleti" na Maleka Džazirija, dok je Novakov potencijalni rival u trećem kolu naš Dušan Lajović.

Novak je do finala izbegao najveće rivale, Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji su u drugom delu žreba, pa u četvrtom kolu može na nepredvidivog Monfisa, u četvrtfinalu na opasnog i agresivnog, ali nekonstantnog Stefanosa Cicipasa, dok je u polufinalu moguća repriza finala od prošle godine.

Tamo bi Đokovića mogao da čeka Kevin Anderson iz Južne Afrike, protiv kog se naš igrač preznojio propisno, ali je uspeo da osvoji titulu.

Španac Rafael Nadal u prvom kolu igra protiv Juićija Sugite iz Japana, dok bi u drugom kolu mogla da ga sačeka "mina" u vidu Nika Kirjosa. Rodžer Federer turnir startuje protiv Lojda Harisa.

Dušan Lajović startuje protiv neugodnog Huberta Hurkača, Laslo Đere protiv Argentinca Gvida Andreocija, dok će Janko Tipsarević u prvom kolu da se sastane sa Japancem Jošihitom Nišiokom.

VIDEO: Nole našao tajni recept za pobedu u polufinalu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    28. jun 2019 | 11:34

    A sta bi Filip trebao da kaze za zreb

  • Vodolijax

    28. jun 2019 | 11:29

    Šteta što nije onaj picopevac Kirjos,pa da pokosi travu sa njim.

  • Filip

    28. jun 2019 | 11:15

    Odma zakukajte najtezi zreb a sa najboljima tek moze u finalu da se sretne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA