≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo koja je uloga Ivaniševića i šta se dešava sa Vajdom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanišević se priključio tokom prve nedelje Vimbldona i sedeće u Đokovićevoj loži sa ostatkom tima

  • 14

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević se pridružio timu Novaka Đokovića tokom Vimbldona. Razlog je, kako saznajemo, da bi mu pomogao savetima i iskustvom jer je reč o jednom od najboljih tenisera na travi.

Ivanišević je tokom karijere osvojio 22 titule i uglavnom je pobeđivao u dvorani na tepihu, ali na travi ima dve titule iz Mančestera i baš sa Vimbldona. Splićanina visokog 193 centimetra karakterisala je agresivna igra i jak servis.

Saradnja sa Novakom je neformalna i zasnovana je na međusobnom prijateljstvu, pa je kao što se dalo i pretpostaviti - kratkoročna pomoć. Za sada je prerano govoriti o formalizaciji tog odnosa i dužoj saradnji.

Kao što smo napomenuli, Novak je tokom slemova i ranije potraživao pomoć starijih asova pa su tako u timu povremeno bili Mario Ančić, a slično je bio započet i odnos sa Andreom Agasijem pre dve godine.

Ivanišević će u Londonu provesti prvih nedelju dana, jer ima druge obaveze koje su nastale pre dogovora sa Đokovićem.

Tokom turnira će Hrvat sedeti u Novakovoj loži sa ostatkom tima, ali bilo kako bilo, Marjan Vajda u svakoj od kombinacija ostaje prvi trener prvog reketa sveta.

U ponedeljak Đoković kreće u odbranu trona na Vimbldonu, a prvi rival mu je Filip Kolšrajber. Kvota da će Novak slaviti sa 3:0 u setovima je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Kolšrajber

VIDEO - Đoković pokazao svima kako izgleda njegov oporavak uz masažu posle mečeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    30. jun 2019 | 18:18

    Горан Иванишевић се током 90-их година доказивао у Хрватској давајући антисрпске изјаве, како би сакрио српско порекло свог оца. Био је ударна песница Туђмановог геноцидног режима, говорио против Срба по свету. Што све ово Новаку треба? Показаће време.

  • Sasa

    30. jun 2019 | 18:25

    Drz se Vajde, bez njega si katastrofa

  • Ivanisevic

    30. jun 2019 | 17:49

    Tipicno hrvatsko prezime hahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA