≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarapova parira JJ po luksuzu vile: Carstvo je pravila 3 godine, ima i važnu tajnu odaju! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se štedela Šarapova kada je pravila novi dom

  • 6
Marija Šarapova Foto: Youtube.com

Marija Šarapova je veliki deo zarade od tenisa uložila u kuću u Kaliforniji, koja je uređena u japanskom stilu, uz spektakularan pogled na okean.

Nekadašnja vimbldonska šampionka je čak napravila svoju kuglanu na podzemnom nivou strospratne kuće, i upravo je ovaj deo njoj bio jedan od najvažnijih kada se sve planiralo.

Marija Šarapova Foto: Youtube.com

- Ovo je najveće iznenađenje mog doma, često se sa prijateljima spustim ovde na kuglanje - rekla je Šarapova, koja je tri godine provela u planiranju gigantskog zdanja, koje ima pogled na Malibu i Palos Verdes.

Marija Šarapova Foto: Youtube.com

- Bila sam opsednuta procesom gradnje kuće. Dešavalo se da sa turnira direktno odem na radove ili u kancelariju arhitekte, kako bih do detalja sve videla, ili bih otišla do proizvođača kuhinja. To je bio moj projekat i nisam želela da ispustim ni najmanji detalju  celom procesu gradnje.

Marija Šarapova Foto: Youtube.com

Iako je davnašnji skandal uzdrmao njen status i promenio situaciju sa sponzorima i brendovima, Šarapova je već dosta zaradila i može da nađe mir u svom ekskluzivnom domu.

Marija Šarapova Foto: Youtube.com

Minimalizam i slikarska dela su odlike njenog doma, poverenje je dala i američkom umetniku Džou Gudu, koji je oslikao deo doma.

Na ulazu će vas dočekati francuska stolica iz 1960-ih, japanska vrata, a sve je lično birala Šarapova.

- Putovala sam širom sveta i uživala na brojnim lokacijama, ali moj dom je moj apsolutni favorit, verujem da bi tako trebalo i da bude - kaže Šarapova, koja je svoj dom napravila relativno blizu vile Jelene Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jablan

    11. jul 2019 | 17:47

    Haha ja sam srećniji " Verovatno ??? " od njih iako ne živim i ne uživam kao one i nemam vilu ni kucu ogromnu ni mnogo novaca ni zlata ni dukata al imam mnoggggg Vrednije od toga 😘🌞💞🙏🏽 sto one nemaju ???!!! Imam predivnu i dušom bogatu ženu sina i cerku s kojima se ponosim imamo jednu prelepu unučicu sa kojom svi zajedno dišemo živimo za nju i nadamo se ako Bog da jooooooš unučadi !!! Živimo skromno s mnogo ljubavi razumevanja zajedničkog respekta sreće i radosti i šta bih ja jos mogao poželjeti od života ??? Samo da bude Zdravlja i Mira u celom svetu jer jedna je planeta zemlja i neka živi MIR LJUBAV I ZDRAVLJE ❤️💞🌞🙏🏽🙏🏽🙏🏽 !!!

  • Sexo

    11. jul 2019 | 18:04

    Ona ko Irfan Mensur u "Tjesnoj kozi", Japan pa Japan

  • bg

    11. jul 2019 | 18:02

    Hladno u kuci ko da je napravila kancelariju a ne dom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA