Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleks Ferguson opet gleda Novaka: Prošli put se svađao s Vidićem, sada je ponovo na Vimbldonu (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni trener posmatra duel Đokovića i Aguta u polufinalu

  • 2
Ser Aleks Ferguson, Vimbldon Aleks Ferguson na Vimbldonu; Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

Aleks Ferguson je jedan od najvećih trenera svih vremena! Takođe je i jedan od najvoljenijih na našim prostorima, jer je tokom 25 godina na Old Trafordu, osvojio sve što se moglo osvojiti i stvorio nebrojeno zvezda svetskog fudbala.

Jedna od njih je i Nemanja Vidić, koji je na Old Trafordu imao čast da bude kapiten u eri jednog od najmoćnijih timova koji je Junajted imao.

On i Ser Aleks Ferguson su ostali u dobrim odnosima i nakon što je Vidić završio karijeru, pa su tako pre nekoliko godina zajedno posmatrali mečeve Novaka Đokovića i Endija Marija.

Tada je Vidić u šali objasnio kako su imali različite favorite i došli u "sukob" oko tenisa. Logično, Vidić je bio za Đokovića, a Ser Aleks za svog Škota - Endija Marija.

I sada, godinu dana nakon što je bio na ivici života i smrti, kada je doživeo moždani udar u maju 2018. godine, Aleks Ferguson se uspešno oporavio i ponovo ne prošušta Novakove mečeve.

- Biće zabavno kada se vidimo. Očajnički želim da Novak pobedi, tako da ću sledeć put kada vidim Ser Aleksa moći ponovo da razgovaram s njim o tenisu. Ponosan sam na to što je Novak uradio, on je legenda - poručio je tada Vidić.

Aleks Ferguson, Nemanja Vidić Aleks Ferguson i Nemanja Vidić u loži Vimbldona; Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klak

    12. jul 2019 | 15:06

    Da li je na slici, lijevo od Alexa, Bear Grylls? Bar lici na njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA