Đoković Štepaneku i Monfisu: Zar opet vas dvojica?

- Ovo je bio sigurno najlepši mesec u mom životu. Za moju ženu i mene predstoji najbolji period u životu, ali sada moram da se vratim poslu, nazad u "kancelariju". Osećam pozitivnu energiju, veliku sreću. Nadam se da ću to iskoristiti na terenu - rekao je Đoković

  • 2

Novak Đoković se posle višenedeljne pauze ponovo vraća na teniski teren. Najbolji teniser sveta nastupaće će na Rodžers kupu koji se naredne nedelje održava u Torontu.

Proteklih mesec dana bili su veoma uspešni na kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu za Đokovića, pa se na teren vraća u sjajnom raspoloženju.

- Ovo je bio sigurno najlepši mesec u mom životu. Za moju ženu i mene predstoji najbolji period u životu, ali sada moram da se vratim poslu, nazad u "kancelariju". Osećam pozitivnu energiju, veliku sreću. Nadam se da ću to iskoristiti na terenu - rekao je Đoković, a zatim se osvrnuo na predstojeći turnir i žreb na kome je odlučeno da će u drugom kolu igrati sa Radekom Štepanekom ili Gaelom Monfisom:

- Pobrinite se da slikate, jer je ovo poslednji put da ja odlučujem pri žrebanju. O, moj bože, vas dvojica - rekao je Novak što je nasmejalo prisutne, jer je imao mnogo teških susreta i sa Čehom, ali i sa francuskim predstavnikom.

- Nisam igrao na betonu od turnira u Majamiju, zbog toga sam došao malo ranije. Pokušavam da sakupim što više treninga na ovoj podlozi, a ako pogledamo rezultateu mojoj karijeri, možemo doći do zaključka da mi prija igra i da sam veoma uspešan na betonu. Ukoliko želite da budete na prvom mestu, potrebna vam je konstantna igra cele godine i drago mi je što sam ovih nekoliko godina u samom vrhu tenisa. Zato, poznato mi je koliko teško Nadalu, Federeru i Mareju da se održe u vrhu - rekao je srpski teniser.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    3. avgust 2014 | 08:25

    Sreca te pratila...

  • Blesko de Gama

    3. avgust 2014 | 07:46

    Kako to mislite težak žreb za Noleta, ja mislim da je teži za njegove protivnike, jer Nole je bolji od svih njih zajedno.Uostalom, ko ono beše prvi na listi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA