≫ 

Ako svaki dan započnete ovim trikovima, život će vam biti mnogo lakši

Započnite svaki dan uz ove trikove i odmah ćete primetiti značajne promene u vašem životu

  • 0

Jutro za većinu nas izgleda slično, međutim neki se kunu u jednostavne trikove koji znatno olakšavaju početak dana, a mi vam dajemo one najbolje.

4 RAZLOGA ZAŠTO NEMATE PARA: Ovo su zakoni genetskog siromaštva!

1. Masirajte uši

Masiranje ušiju može pomoći u razbuđivanju, a preporučuje se kad još ležite u krevetu. Apliciranje stimulacije na osetljive delove uha može imati pozitivan efekat na to koliko živahno se osećate.

2. Popijte čašu tople vode s limunom

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Puno je razloga zašto kafu neki menjaju čašom tople vode s limunom - poboljšaće rad probavnog trakta (iako tu i kafa čini svoje), ojačaće imunitet, a pomoći će i u uklanjanju štetnih toksina iz tela. Za jednu čašu vode četvrtina limuna je dovoljna, ali ako se odlučite na ovaj trik, dobra ideja je s doručkom pričekati 20-30 minuta.

3. Očistite jezik

Svi znamo kako zube treba prati dva puta dnevno, međutim tu ne bi trebalo da stanete - velika količina bakterija skuplja se na jeziku što može biti zaslužno za loš zadah, ali i za probleme s karijesom i s desnima. Sve što vam je potrebno je obična četkica, ali treba paziti i ne biti pregrub prilikom četkanja kako ne biste oštetili površinu jezika.

4. Pojedite kašičicu meda

Med stimuliše memoriju i produktivnost, olakšava simptome alergije, leči kašalj...a zbog svega toga je sjajna ideja početi dan na ovaj način. U idealnim uslovima, svež, prirodni med je najbolji, a preporučuje se da ga konzumirate 10-15 minuta pre doručka. Ako vam je presladak, nije loša ideja ni rastopiti ga u čaši vode - efekat će manje-više biti isti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA