DI-DŽEJ EDI HALIVEL: Srbijo, spremi se za mene!

"Puštam dosta pravaca, setovi su puni energije i pred novom publikom probam nove stvari", izjavio je Edi uoči dolaska u Srbiju

  • 0

Britanski elektro di-džej Edi Halivel, koji je na svetskoj muzičkoj sceni već 10 godina, nastupiće 7. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma u okviru festivala "Serbia Wonderland".

Budući da će to biti njegov prvi susret sa srpskom publikom, Edi ga s nestrpljenjem očekuje, posebno jer je čuo pozitivne priče o Srbiji i festivalima.

- Gde god da da puštam muziku, mešam dosta pravaca. Setovi su uvek puni energije i, kada nastupam pred novom publikom, trudim se da isprobam dosta novih stvari. Muzika sa CD-a koji sam izdao za "Toolroom Record" biće sigurno deo nastupa. Stvari se svakodnevno menjaju, produciraju se nove stvari tako da će biti prisutno i dosta novosti na nastupu -  rekao je britanski di-džej.

Halivel kaže da je brazilska publika najbolja, te da se na tim žurkama najbolje provodi, kao i da mu je omiljeni di-džej Karl Koks.

Publici koja planira dolazak na njegov nastup na Sajmu, poručio je:

- Get ready for Eddie. (Smpremite se za Edija, prev. aut.)

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA