Evo šta se desi kada zgodna studentkinja prošeta Univerzitetom u Kairu (VIDEO)

Na snimku se vidi da devojku prati gomila razularenih muškaraca koji zvižde i dodiruju je. U sledećem trenutku ona je bila bukvalno okružena mladićima koji su pokušavali da joj skinu odeću

  • 37

Šokantav video snimak na kojem se vidi seksualno zlostavljanje studentkinje na Univerzitetu u Kairu pojavio se na Jutjubu. Krivica ove devojke bila je što je plavuša i što je obukla uske farmerice i roze majicu.

Na snimku se vidi da devojku prati gomila razularenih muškaraca koji zvižde i dodiruju je. U sledećem trenutku ona je bila bukvalno okružena mladićima koji su pokušavali da joj skinu odeću.

Na sreću, devojka je uspela da se sakrije u toalet, a da potom i pobegne sa fakulteta.

Nakon video snimka nju je čak optužio i dekan rekavši da je ona kriva za incident jer se neprikladno obukla. Ipak, nakon reakcija javnosti, on je izjavio da je njegova izjava pogrešno protumačena i da će nasilnici biti kažnjeni.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    25. mart 2014 | 18:35

    Boze me sacuvaj, koliko su nenormalni i jadni. Ovamo ogrcu zene u one zavese, a kad vide normalno zensko ponasaju se kao majmuni u kavezu zooloskog vrta kad im pokazes bananu.

  • Unnamed/Soldier

    25. mart 2014 | 18:02

    Divljaci nek odmotaju svoje pa nek se naviknu

  • Zaklina Trailovic

    25. mart 2014 | 18:31

    Isto sam prosla u Tunisu tacnije Djerba ostrvo. Izasli na kolace i isli su zamnom i ako sam bila sa verenikom... I kada smo usli u jednu radnju cekali su ispred . U radnji 2 muskaraca koji su radili terali su nas da sednemo i pijemo caj i galamili nesto ...Kada smo se zahvalili i odbili da sedimo sa njima, onda je jedan od njih rekao"Gospodjo imate modricu na nozi stavite malo maslinovog ulja da vam udje direktno" ... Sta reci... Prvi taxi smo u panici nasli i uzeli do hotela. U hotelu su nam rekli da vise ne izlazimo sami...Samo organizovano sa grupom...Strasno !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA