Đaci bežali iz škole da bi podržali Cecu na suđenju!

Među fanovima popularne pevačice koji su došli da je podrže na suđenju bilo je najviše pripadnika mlađe populacije, kao i veliki broj dece iz obližnje osnovne škole koji su, da bi videli svoju omiljenu pevačicu, pobegli s nastave

  • 23

Današnje suđenje poznatoj pevačici Svetlani Ražnatović za nasilničko ponašanje prema vlasniku FK “Mladi proleter” Aleksandru Olareviću 2007.godine, izazvalo je pravu pometnju među njenim fanovima.

Iako je suđene bilo zakazano za deset časova u Palati pravde, njeni fanovi počeli su da se okupljaju još od ranog jutra želeći da joj pruže podršku. 

Među njima je bilo najviše pripadnika mlađe populacije, kao i veliki broj dece iz obližnje osnovne škole koji su, da bi videli svoju omiljenu pevačicu, pobegli sa nastave.

Dva sata kasnije, nakon što ju je sud oslobodio, Svetlanu Ražnatović ispred suda i dalje je čekalo oko  oko dvadesetak fanova koji su je pozdravili uzvicima: “Ceco, mi te volimo”.

Poznata pevačica je posle presude rekla da je verovala da “će odluka biti ovakva jer veruje u Božiju pravdu”.

- Postupak koji je trajao četiri godine bio je veoma mučan i za mene i za moju porodicu. Znam da nisam uradila ništa loše, ili nešto zbog čega bih se stidela. Podrška publike bila mi je jako bitna – rekla je Ražnatovićeva nakon donošenja presude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    9. april 2014 | 14:53

    Ceco mi te mnogo volemo. Više od Andrića, Tesle, Getea, Dostojevskog, Mocarta, Hegela i ostalih lezilebovića. Jel ti si nam dala smisao naših zivota, (ne)kulture i (ne)obrazovanja. Da svi dečaci zele da postanu bilmezi a sve devojčice silikonke. Zivela nekultura, zivelo neobrazovanje. Ziveli mi sa Cecom.

  • Milica

    9. april 2014 | 14:47

    Dotakli smo dno

  • MMilan

    9. april 2014 | 14:48

    Ova vest sve treba ozbiljno da nas zabrine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA