Cecin sin Veljko u policiji zbog tuče!

Nakon saslušanja Veljko Ražnatović, njegov prijatelj i dva telohranitelja pušteni su iz stanice i protiv njih će biti krivična prijava za nasilničko ponašanje redovnim putem

  • 34

Sin pevačice Svetlane Ražnatović Veljko saslušan je u policijskoj stanici Savski venac povodom sinoćnjeg incidenta koji se dogodio ispred njegove kuće.

U policijskoj stanici su se pojavili svi vinovnici incidenta, pa i sam Ražnatović, koji nije došao u pratnji svog staratelja, majke Svetlane Ražnatović.

Policija je po nalogu Tužilaštva saslušala Veljka i još tri osobe zbog sumnje da su odgovorni za krivično delo nasilničko ponašanje.

Tokom incidenta došlo je prvo do verablnog, a zatim i fizičkog sukoba, u koji su se umešali i telohranitelji koji obezbeđuju kuću Cece Ražnatović. Lake telesne povrede zadobila su dva maloletnika.

Nakon saslusanja Veljko Ražnatović, njegov prijatelj i dva telohranitelja pušteni su iz stanice i protiv njih će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje redovnim putem. To znači da će policija reagovati po nalogu Tužilaštva.

Podsetimo, sinoć je ispred kuće folk zvezde došlo do incidenta u kom je učestvovao Veljko Ražnatović. Prema jednoj verziji događaja, on je fizički nasrnuo na mladića M. J. (17), koji ga je potom prijavio policiji. Po drugoj, on je bio žrtva napada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA