Poplava odnela prvi život u Republici Srpskoj

Jedan muškarac je stradao prilikom obrušavanja dela vikendica u Dvorovima kod Bijeljine, a na krovu objekta se nalazi žena koja čeka čamce i pomoć, jer se okolo nalazi velika količina vode

  • 0

Prilikom obrušavanju dela vikendice u naselju Dvorovi u Bijeljini stradao je jedan muškarac i to je prva žrtva poplava u Republici Srpskoj, potvrdila je agenciji Fena portparol entitetskog MUP-a Mirna Šoja.

Kako je pojasnila, policijskoj stanici jutros u 9.35 sati obratio se šef smene graničnog prelaza Rača i prijavio da je dobio poziv da je u Dvorovima, u blizini šljunkare Bijeljina-put, na vikendici došlo do odrona zida objekta.

Jedan muškarac je stradao, a na krovu te vikendice se nalazi žena koja čeka čamce i pomoć, jer se oko objekta nalazi velika količina vode.

- Policija trenutno ne može da priđe vikendici. Voda je jako visoka, tako da je nemoguće u ovom trenutku izvršiti uviđaj - navela je Šoja.

Identitet stradalog za sada nije saopšten, a preduzimaju se sve mere kako bi žena koja je ostala na krovu bila evakuisana na sigurno.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA