ZA SVAKU POHVALU: Stiže besplatno piće i hrana za sve žrtve poplava!

Svojim zajedničkim poduhvatom, Knjaz Miloš, Imlek i Bambi dali su svima pravu lekciju o društvenoj i korporativnoj odgovornosti. Ove tri kompanije pomažu ugroženim građanima Srbije tako što su obezbedile besplatne grickalice, mleko i mlečne proizvode, kao i flaširanu vodu za sve one koji se nalaže u teškoj situaciji

  • 22

Koliko je važno tokom vanredne situacije zbog poplava pokazati plemenitost i spremnost na saradnju, pokazale su dve tri velike domaće kompanije Knjaz MilošImlek i Bambi, koje su našle načina kako da udruženim snagama pomognu najugroženijim građanima Srbije.

Knjaz Miloš je uputio dovoljne količine “Aqua Viva” i “Knjaz Miloš” vode, Imlek je zadužen za to da sve ugrožene mališane i njihove roditelje snabde mlekom, jogurtom i mlečnim proizvodima, dok je Bambi donirao brojne proizvode iz svoje bogate palete.

Donacije ove tri kompanije upućene su Kriznom štabu koji će dalje distribuirati vodu i hranu ljudima u opštinama koje su u kritičnom stanju.

Iz ovih kompanija poručuju da su njihovi zaposleni na terenu i da će osigurati dodatne količine svojih proizvoda, kako bi pomogli svim ugroženim građanima u našoj zemlji.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tinna

    16. maj 2014 | 14:06

    Trebalo bi mnogo vise kompanija da ucestvuju a ne samo 3. U svakom slucaju ovo je za pohvalu. Svaka cars

  • drmr

    16. maj 2014 | 14:07

    Svaka cast!!!

  • Madagaskar

    16. maj 2014 | 15:31

    SVAKA ČAST!!! Ovim gestom su upravo dobili jos jednu musteriju! Oduvek sam bio za to da uvek treba kupovati donace proizvode! U poslednje 2 godine zivim i studiram ekonomiju u inostranstvu. Svaka ekonomski stabilna zemlja se oslanja na sopstvenu proizvodnju i svaki gradjanjin ima svest o tome koliko je bitno da kupuje svoje proizvode! Samo kod nas u Srbiji nista nase nije dobro, kao da smo najgori na svetu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA