Novosadski narko-bos sahranjen uz pesmu Mitra Mirića "Voli me danas više nego juče"

Sahrani je prisustvovalo više stotina ljudi, a narko-bosa su opisivali kao velikog, mudrog i dobrog čoveka koji je voleo poeziju

  • 49

Novosadski narko-bos Vojislav Škrbić (40) iz Kaća, koji je u četvrtak uveče ubijen u lokalu "Gondola" u centru Novog Sada, sahranjen je na kaćkom groblju.

Sahrani je prisustvovalo više stotina ljudi, a sahranjen je uz tamburaše i pesmu Mitra Mirića "Voli me danas više nego juče". U govorima, opisivali su ga kao velikog, mudrog i dobrog čoveka koji je voleo poeziju, prenosi "Blic".

Novosadska policija i dalje traga za Dušanom B. (25) iz Bačkog Dobrog Polja, kog su kamere s video-nadzora snimile u momentu kada je pucao u Škrbića. Takođe, traga se i za njegovim saučesnikom, Milošem B. (43) iz Stepanovićeva, koji je te večeri bio s njim.

- Bio je poznat po bahatom ponašanju i zastrašivanju ljudi. Ponašao se kao da je bog. Nigde ništa nije plaćao, od kafanskih troškova, do goriva, već je jednostavno samo uzimao. Ljudi su ga se plašili i ćutali. Ali, izgleda da je nekome dozlogrdilo - kažu meštani Kaća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo ja

    25. maj 2014 | 17:52

    Voleo poeziju...Sahranjen uz pesmu Mitra Mirića...Toliko o poeziji...

  • MMilan

    25. maj 2014 | 17:13

    Veliki i mudar covek koji je voleo poeziju...ali je voleo i da truje decu drogom,da reketira,otima narucuje ubistva...ma jedan manje..

  • Kaligula

    25. maj 2014 | 17:48

    Mafia iz Kaća, hi hi hi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA