Ćerka i zet ubili bogatašicu u Monaku?

Helen Pastor (77) je preminula prošlog meseca zbog rana koje je zadobila po stomaku, vratu i licu. Policija je privela oko 20 ljudi, a sumnja se da su u ubistvo umešani ćerka i zet bogate naslednice

  • 2

Francuska policija istražuje ubistvo Helen Pastor (77), naslednice jedne od najbogatijih porodica u Monaku, koja je izrešetana iz zasede i preminula kasnije od zadobijenih povreda.

Policija je uhapsila oko 20 ljudi, a među njima su i njena ćerka i zet. Nalednica je preminula prošlog meseca zbog rana koje je zadobila po stomaku, vratu i licu dok je napuštala bolnicu u Nici prošlog meseca.

Njen šofer, Mohamed Darvič (64) je takođe preminuo od prostrelnih rana koje je zadobio u pucnjavi. Napadač je ispalio nekoliko metaka na staricu i njenog vozača, da bi potom pobegao sa mesta zločina.

Ćerka, Silvija Pastor, je udata za Vojčeha Janovskog, počasnog poljskog konzula u Monaku.

(Telegraf.rs / Izvor:telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    24. jun 2014 | 10:50

    Некад није добро ни бити богат.

  • Gruzanin

    24. jun 2014 | 13:39

    Saucesce zbog pogibije, samo jedno ne shvatam - ako je baba sa 77 god naslednica, koliko ima godina onaj koga je trebala da nasledi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA