Nokautirao devojku bejzbolkom usred prodavnice, bez ikakvog razloga (VIDEO)

Napadač Kori Mozli svoju žrtvu je odabrao slučajno i to usred prodavnice. Prišao joj je s leđa i snažno udario, a nesrećna devojka je pala od siline udarca

  • 9

Igra u kojoj treba nokautirati slučajnog prolaznika, koja je pre nekoliko meseci postala pravi hit kod mladih Amerikanaca umalo je odnela još jednu žrtvu. Međutim, ovaj napad je dokaz da su nasilnici otišli korak dalje, pa pesnica nije bila "oružje" ovog napadača.

Naime, sigurnosna kamera snimila je mladića koji je ušetao u jednu od "Volmart" radnji noseći bejzbol palicu u ruci. Mladić je šetao kroz prodavnicu tražeći svoju žrtvu.

Devojka (18) koja je stajala sama među rafovima našla se, bez ikakvog razloga, na meti napadača. Mladić joj je prišao s leđa i snažno je udario. Ona je od siline udarca pala, srećom uspela je da se pridigne.

Napadač Kori Mozli je uhapšen, a devojka je hospitalizovana. Ona je prošla bez težih povreda i poslata je na kućno lečenje.

Izuzetno nasilna igra odnela je već nekoliko života u SAD, ali izgleda da mlade nasilnike ni to ne sprečava da prate ovaj suludi trend.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA