ŽELITE LI OVDE DA SE ODMORITE? Evo, otkrivamo kako! (FOTO)

Na ovom božanstvenom mestu možete da letujete po najpovoljnijim cenama, jer je u toku tradicionalna ponuda, u okviru koje su za uplatu sedam dana smeštaja dva dana - gratis! Za uplatu deset dana tri dana su gratis, a za uplatu 14 dana - četiri dana su gratis! Promo cena je već od pet evra po osobi. Požurite!

  • 0

Ako ste planirali da ovoga leta odmorite i dušu i telo daleko od gradske vreve, gužve i haosa, to ćete bez sumnje uspeti da uradite u JAT apartmanima koji se nalaze u centru svih glavnih sadržaja turističkog centra Kopaonik na nadmorskoj visini od čak 1780 metara!

Neposredno iznad nalazi se hotel "Club A", a ispod konaci "Sunčani Vrhovi"...

Najbliže žičare, "Pančićev vrh" i "Malo jezero" u neposrednoj su blizini hotela izgrađenog u planinskom stilu koji raspolaže sa 130 komfornih apartmana različite strukture za boravak od jedne do šest osoba.

Svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom, telefonom i novim TV aparatima sa više od 20 programa.

U restoranu "BOEING" na "švedskom stolu" u grnčariji naći ćete široku lepezu ponude nacionalne kuhinje.

Sam hotel krasi imidž porodičnog hotela, a uprava, menadžment i osoblje nastoje da očuvaju navedenu reputaciju.

Besplatan bežični Internet dostupan je u celom hotelu, a u toku letnje sezone u turističkom centru Kopaonik, gostima su na raspolaganju razni sadržaii za rekreaciju i uživanje:

Adrenalinskim zavisnicima preporučujemo bob na šinama, specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje. Instalacija je opremljena specijalnim sankama pričvrćenim na šinski sistem koje mogu koristiti odrasli i deca.

Za njih je rezervisan i takozvani zip lajn, užitak dostupan u skoro svim planinskim centrima širom sveta, a sada i na Kopaoniku!

Za one koji nisu imali još uvek priliku da probaju ovakav vid zabave, zip lajn nudi mogućnost da uz pomoć postavljene sajle preleti sa jedne strane na drugu, sa posebnim panoramskim užitkom.

Da ne zaboravimo i tjubing koji predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće sankanje, uz pomoć velikih guma, i zimi i leti i planinski biciklizam...

Naime, montiranjem posebnih držača za bicikle na žičari Pančićev vrh tokom letnje sezone omogućen je lak prenos dvotočkaša od Doline sportova do Suvog rudišta, a time i mogućnost razvoja planinskog biciklizma na Kopaoniku.

Godine 2012. godine izgrađen je i prvi bajk park u Srbiji. Ljubitelji planinskog biciklizma imaju na raspolaganju tri staze (KGB, Struga i Mordor) za spust dužine pet kilometara izgrađene po standardima Evropske unije i Kanade.

Tu je i panoramsko razgledanje sa žičare. Posmatranje planine iz sasvim drugog ugla.

Jednom od najlepših staza ove planine, u samom centru Kopaonika, svakog leta turiste vozi žičara "Pančićev vrh". Ovom žičarom izlazite na jedan od najviših vrhova ove planine i sigurno ćete uživati u pogledu na 2017 metara nadmorske visine!

O pešačkim turama je izlišno i pričati... A, dečiji zabavni park na otvorenom stvoren je kako bi Kopaonik upotpunio i zimsku i letnju ponudu za najmlađe. Za to je rezervisana Dolina sportova u kojoj je otvoreno novo dečije igralište.

Svi rekviziti za igru izrađeni su po novim standardima i namenjeni su samo za dečiju igru. Radi bezbednosti podloga je izrađena od gume, a igralište se koristi na roditeljsku odgovornost. U sklopu igrališta je i nekoliko klupa za odmor.

Rafting Ibrom je svakako jedna od najuzbudljivijih ponuda aktivnog odmora na Kopaoniku koja se izvodi u saradnji sa klubom ekstremnih sportova FAITH iz Kraljeva.

Splavarenje po divljim vodama je rekreativna aktivnost koja spaja splav, navigaciju i izdržljivost posade u ekstremnim uslovima na vodi.

Na ovom božanstvenom mestu možete da letujete po najpovoljnijim cenama, jer je u toku tradicionalna ponuda, u okviru koje su za uplatu sedam dana smeštaja dva dana - gratis! Za uplatu deset dana tri dana su gratis, a za uplatu 14 dana - četiri dana su gratis! Promo cena je već od pet evra po osobi.

Direktan info: 036/5471 044 - 036/5471 045

Požurite!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA