Policajci pomogli Musliu da pobegne?

Navodno, Fatlumu Musliu (31), sinu predsednika SO Bujanovac, pomogla su petorica policajaca da pobegne iz dvorišta MUP-a

  • 20

Sin predsednika SO Bujanovac Jonuza Musilua, Fatlum, imao je pomagače u policijskim uniformama kada je pobegao iz zgrade MUP-a, prenosi "Blic".

Navodno, Fatlumu Musliu (31) pomogla su petorica policajaca. Svi osumnjičeni su napisali izjave, a izveštaj o skandaloznom bekstvu upućen je i u sedište ministarstva.

- Musliu nije bio lišen slobode, a u trenutku kada smo se pripremali da ga ispitamo smogao je snage i pobegao. Naravno da ima propusta u radu policije. Neko od prisutnih nije radio svoj posao i omogućio mu je da pobegne. To ćemo utvrditi u istrazi i neko mora da odgovara - kaže Dragan Veličković, načelnik Policijske stanice Bujanovac.

Musliu je uhapšen nakon što je policija u njegovom automobilu pronašla oko 220 pari patika bez ikakve dokumentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Detlic

    7. jul 2014 | 20:49

    Pa ovo je vise od skandala, pa se posle pitate sto su policajci ogorceni sto u Beogradu ih kaznite sto ne nose sapku a rade 50 puta vise nego ovi seoski policajci a za istu platu, pa smenite ceo policijski vrh u Bujanovcu, svakog ko se zove staresina, dozovi se drzavo vise pameti....

  • Zoran

    7. jul 2014 | 20:39

    Ha ha oni pisu izjave ali dzepovi su im puni i opet ce ostati na poslu tako je to u svim segmentima

  • Александар Џунић

    8. jul 2014 | 02:59

    Бактерије се жале на антибиотик?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA