Nađena druga crna kutija i 181 telo!

Na mestu pada malezijskog putničkog aviona u istočnoj Ukrajini do sada su pronađena tela 181. osobe od ukupno 298 koliko ih je bilo u letelici

  • 4

Spasilačke ekipe pronašle drugu crnu kutiju iz malezijskog aviona koji je oboren na istoku Ukrajine, dok je do sada pronađeno 181. telo od 298 putinka.

Proruske snage u Ukrajini pronašle su juče jednu crnu kutiju. Prema rečima predstavnika ukrajinskog ministarstva, tela će na identifikaciju biti odneta u Harkov, grad pod kontrolom vlade na oko 270 kilometara severno od mesta gde se avion srušio.

Kako je saopštila ukrajinska pres služba za hitne situacije, do 07.00 časova po lokalnom vremenu pronađeno je 121 telo poginulih.

Na licu mesta nalazi 95 pripadnika spasilačke službe tragaju za poginulima, preneo je Itar tas.

Malezijski putnički avion, koji je leteo na liniji Amsterdam-Kuala Lumpur, srušio se juče u istočnoj Ukrajini, a niko od 298 putnika i članova posade nije preživeo nesreću.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. jul 2014 | 09:44

    Stradaju neduzni ljudi zarad njihovog prepucavanja i propagande haos sta se radi..

  • Lazar

    18. jul 2014 | 12:45

    Prvu stvar koju treba reći jeste da su vrlo verovatno ruski pobunjenici oborili ovaj avion. Međutim sada neki koji su se do juče busali kreću da pljuju Rusiju kao nekakvu zlu imperiju, a istina je negde između. Ko misli da je bilo ruska bilo ukrajinska strana avion oborila namerno nema mozga. Zašto bi recimo Rusi sada oborili namerno civilni avion neutralne zemlje ako se Putin šeta po svetu pokušavajući da pozitivno predstavi Rusiju pred svima? To nema nikakve logike, zašto bi neko rušio sliku o sebi? Treba itekako da se istraži ko je dozvolio preletanje iznad ratne zone i u kakvim uslovima. Lako se može proveriti da je ta avio kompanija imala liniju koja je išla 200 km južno preko krima pa je u zadnjih par nedelja pomerena na gore. Kome ovakav incident najviše odgovara? Što se tiče samog čoveka koji je izdao komandu, zamislite njegovu situaciju, ratuje mesecima u neizvesnom sukobu i dobija naredjenje da obori svaki avion koji naidje, a do tada je svaki avion koji je naišao bio vojni, i odjednom se pojavi velika tačka na radaru- u toj situaciji prvo zamišlja da je bombarder ili transportni i puca...

  • Rale

    19. jul 2014 | 12:06

    Nije dobro donositi sud ko je krivac za pad aviona verovatnoca je pola pola dok se ne utvrdi povinilac zlocina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA