IMA LI U TEBI BAR NEŠTO LJUDSKO: Decoubica voleo da se slika s decom na Fejsbuku! (FOTO)

Dan nakon što je brutalno ubio Tijanu, Dragan Đurić je na svom profilu promenio fotografiju i postavio novu na kojoj se nalazi sa svojim trogodišnjim sestrićem. Danas, kad se zna šta je učinio nesrećnoj devojci, ovaj njegov čin nailazi na žestoku osudu javnosti

  • 28

Nakon otkrivanja identiteta ubice nestale devojčice Tijane Jurić, korisnici Fejsbuka su na njegovom profilu iskalili bes zbog nezapamćene tragedije koja se dogodila u Srbiji.

Ipak, najviše pažnje privlače komentari koje građani ostavljaju ispod fotografije na kojoj se ubica nalazi s malim detetom. 

Dan nakon ubistva, Đurić je na svom profilu promenio fotografiju i postavio novu na kojoj se nalazi sa svojim trogodišnjim sestrićem. Danas, kada se zna, šta je učinio nesrećnoj devojci, ovaj njegov čin naišao je na osudu javnosti.

“Sramota da se slikaš sa decom, decoubico”, “Kako bi tebi bilo da tvoje dijete netko ubije?”, “Ima ko će ti sudit, nadam se da neće imati milosti!”, “Nije te sramota da budeš pored dece?”, “Jadna tvoja majka, kakvog je idiota rodila”, samo su neki od komentara koje su korisnici ove društvene mreže ostavljali tokom dana.

Ekipa Telegrafa danas je posetila majku Dragana Đurića u njihovoj porodičnoj kući.

Tokom dana, oglasio se i Tijanin otac i tom prilikom je rekao da ne zna kako da okarakteriše monstruma koji mu je ubio ćerku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miseta

    7. avgust 2014 | 17:08

    Kumim i molim Srbiju, Predsednika, Premijera i Prlament da uvedu po hitnom postupku SMRTNU KAZNU. Jedan zlocin povlaci sledeci. Svi se pitamo a dokle. Cela Srbija pati.

  • SUNCE

    7. avgust 2014 | 17:26

    PROGLASITI DAN ZALOSTI ZA CELU ZEMLJU, UVESTI SMRTNU KAZNU-TIJANIN ZAKON- ZA SVAKI SLICAN NAREDNI SLUCAJ UBISTVA

  • Ljuba

    7. avgust 2014 | 18:07

    KAKO SI MOGAO DA UBIJES ONOG ANDJELA,CURCU OD 15 GODINA?! GAD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA