Turčin hteo da unese u Srbiju 30 kilograma ekstazija, kokain i metamfetamine!

Drogu je dvadesetpetogodišnji turski državljanin pokušao da prokrijumčari sakrivši je u posebno napravljenom prostoru za krijumčarenje. Otkrivena droga i vozač su predati u dalju nadležnost granične policije

  • 1

U zajedničkoj akciji carine i granične policije na graničnom prelazu Batrovci danas je sprečen pokušaj krijumčarenja u Republiku Srbiju više od 30 kilograma ekstazija, oko kilogram kokaina i nešto više od 500 grama metamfetamina.

Drogu je pokušao da prokrijumčari dvadesetpetogodišnji turski državljanin sakrviši je u posebno naprevljenom prostoru za krijumčarenje, takozvanom "bunkeru" koji se nalazio u gepeku vozila marke Seat Toledo kojim je putovao.

Detaljnom kontrolom automobila na pomenutom mestu je otkriveno ukupno 33.910 grama tableta ekstazija spakovanih u 20 paketa umotanih u belu foliju, kao i paket obmotan braon folijom težine 1.036 grama u kom se nalazio kokain i 542 grama metamfetamina.

S obzirom da se zapravo radi o turskom državljaninu sa prebivalištem u Holandiji, pretpostavlja se da je droga upravo poreklom iz pomenute zemlje.

Otkrivena droga i vozač su predati u dalju nadležnost granične policije.

(G. P. / Foto-Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA