Policija ispituje da li je Tijanin ubica i ranije silovao i ubijao!

Ukoliko se uspostavi da je Dragan Đurić počinio još neka silovanja i ubistva, biće prvi srpski serijski ubica od raspada Jugoslavije

  • 40
Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric

Policija će sprovesti širu istragu o tome da li je ubica Tijane Jurić (15), Dragan Đurić (34) i ranije počinio slična krivična dela. Na osnovu njegovog ponašanja i psihološkog profila, koji je urađen u MUP-u, sumnja se da je Đurić nešto slično mogao i ranije da izvrši.

- Do sada nam se niko nije javio da je prepoznao Đurića kao napadača! Stručni ljudi u policiji, psiholozi, ali pre svega inspektori za krvne i seksualne delikte , sumnjaju da je Tijanin ubica mogao i ranije da čini slična krivična dela. Na to ukazuje njegova hladnokrvnost prilikom lišavanja slobode , izjava u policiji, ponašanje tokom otkopavanja tela, gde on ni u jednom trenutku nije pokazao ne samo kajanje već nikakvu vrstu emocija - kaže sagovornik za "Alo".

Ukoliko se uspostavi da je Đurić počinio još neka silovanja i ubistva, biće prvi srpski serijski ubica od raspada Jugoslavije.

Đurić može da dobije, ako mu bude služeno za svirepo ubistvo, kaznu zatvora od 40 godina, a može biti pomilovan po isteku dve trećine kazne, tj. 27 godine ako se ispune uslovi za tako nešto, objašnjava advokat Nenad Vukasović za "Naše novine".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tetka

    12. avgust 2014 | 01:04

    Nebi me zacudilo, ko zna staje monstrum sve radio. pa i ona devojcica Milica. A vidim vec se raspreda o pomilovanju, Ko njega pomiluje,neka ga vodi svojoj kuci, i zenskoj deci.

  • uzas

    12. avgust 2014 | 01:12

    zasto bi serijski ubica uopste imao dozvolu da posle izvesnog vremena bude pomilovan ma koliko imao dobro ponasanje?

  • Mile

    12. avgust 2014 | 08:48

    Njega ce da ''pomiluju'' kolege iz zatvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA