Islamske ekstremiste koji odsecaju glave zovu Bitlsi (VIDEO)

Britanski državljanin je levoruk i prepoznatljiv je po engleskom jeziku sa istočno-londonskim akcentom

  • 22

Džihadista koji je odrubio glavu američkom novinaru, Džejmsu Foliju, je identifikovan kao pripadnik islamske grupe u Velikoj Britaniji, pod nazivom "The Beatles".

Kada je pokrenuta masovna potera za njim, ustanovljeno je da je poznat pod imenom Džon i da je visoki operativac terorističke grupe ISIS, koji je rođen u Velikoj Britaniji.

Sumnja se da je početkom ove godine učestvovao u pregovorima za razmenu taoca sa SAD.

Terorističku grupu "The Beatles" osnovali su islamisti koje imaju britansko državljanstvo i praktično deluju kao predstavništvo ISIS-a u Velikoj Britaniji.

Službe bezbednosti trenutno koriste napredne tehnike za prepoznavanje glasa, kako bi napravili korak dalje u otkrivanju zločinca.

Britanski državljanin je levoruk i prepoznatljiv je po engleskom jeziku sa istočno-londonskim akcentom. Na snimku odrubljivanja glave američkog novinara, terorista šalje poruku Baraku Obami da će ugrožavanje prava islamista uzvratiti krvlju njegovog naroda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    21. avgust 2014 | 15:37

    Hranili ste te islamiste i obucavsali...slali ste ih da kolju srpsku decu...e sad vam se vraca...naka vas ujedaju sad vasi ratni psi...

  • ДАШОНИ

    21. avgust 2014 | 15:56

    Не разумем енглезе, амере зашто се љуте??? Кад су они баш тај Шљам створили као исламисте, талибане , Ал каиду, исил Ирак, евромајданске фашисте итд ??? Ако су баш хтели да створе хаос ,е успели су сад дефинитивно

  • Sasa

    21. avgust 2014 | 15:50

    Koji bolesnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA