HOROR! Monstrum Milovanović zvao ćerku (8) telefonom i rekao joj da će joj ubiti majku! (FOTO)

Nekoliko dana pre ubistva, Milovanović (35) je telefonom iz zatvora pozvao ćerku I.M. (8) i detetu najavio da će joj ubiti majku. Iako je sestra upozorila, Bojana se samo nasmejala na te konstatacije jer nije verovala da će je ubiti

  • 27

Zatvorenik Ivan Milovanović, koji je prekjuče u niškom zatvoru zadavio bivšu ženu Bojanu Bačević (27), upozorio je ćerku da će počiniti ubistvo tokom posete, piše "Blic".

Nekoliko dana pre ubistva, Milovanović (35) je telefonom iz zatvora pozvao ćerku I.M. (8) i detetu najavio da će joj ubiti majku. O čudnom razgovoru sa ocem, dete se poverilo tetki Bobani Radić, Bojaninoj sestri bliznakinji.

- Dete mi je, pre odlaska na more s Milovanovićevom majkom Jadrankom, ispričalo da ju je tata zvao telefonom i rekao da će ubiti Bojanu. Odmah sam to prenela sestri, ali se ona samo nasmejala. I pored upozorenja, nije verovala da će je ubiti - kroz suze priča sestra Bobana i navodi da joj je dan pred ubistvo bivši zet poslao pismo i molio je da utiče na Bojanu da nastavi da ga posećuje.

Ubica je Bobani napisao i da nema nameru da ubije bivšu suprugu "jer je to mogao da uradi tokom ranijih poseta a i njegovoj ćerci je neophodna majka".

Ipak, Milovanović je imao sasvim drugačiji, krvavi naum. Nekadašnju ženu je napao u jednoj od dve ljubavne sobe niškog zatvora. Ona je došla u dvosatnu posetu na koju je Milovanović imao pravo jednom u dva meseca. U toj sobi, koja nije pokrivena video-nadzorom, bili su sami. Čuvari koji su bili u blizini, kao i par iz ljubavne sobe do njihove, ništa nisu čuli.

- Molila sam je da ne ide da ga posećuje u zatvoru, preklinjala... Nije me slušala. Išla je kod njega, čak je krila od mene. Mnogo je volela Ivana. Iako je toliko tukao, maltretirao, nije mogla da prestane da ga voli - plačući priča sestra.

U sobi je prekjuče, međutim, izbila svađa i on ju je zadavio rukama. Zločin su otkrili stražari, koji su zatvorenika zatekli kraj tela žene, koja je još davala znake života. Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali su posle sat borbe u 13.30 morali da konstatuju njenu smrt. Ubica, koji je robijao tri godine i 10 meseci zbog trgovine narkoticima, izjavio je policiji da je ubio ženu jer je htela da vodi dete u Nemačku.

Ali, Bobana napominje da nije tačno da je njena sestra planirala da dete odvede u Nemačku. Nije ni mogla, jer nije imala pasoš.

- Ivan bezočno laže, pokušava da nađe alibi. Moja sestra nije imala pasoš jer svekrva i svekar nisu hteli da je prijave na njihovoj adresi stanovanja zbog straha da će dete da odvede. Ona jeste planirala da ode iz te kuće, da pobegne i pokuša da se snađe. Međutim, nije htela da vodi ćerku odmah, već tek kada sredi život - priseća se sestra.

Bojana Bačević biće sahranjena u selu Kamenici, nedaleko od Niša.

- Sahranićemo je kraj brata. Živeli smo na Kosovu, pa smo ostali bez majke, pa sestre. Onda smo se posle bombardovanja preselili u Niš. Tu je umro otac, a nekoliko godina kasnije i brat Marjan - objašnjava bliznakinja.

- Ne mogu da uzmem sestričinu I.M. jer imam dva deteta, a suprug i ja smo nezaposleni. Zvali su me iz Centra za socijalni rad da me pitaju da li ću uzeti dete. Devojčica je vezana za babu i dedu - tužno priča Bobana Radić.

Otac ubice, Ljubiša Milovanović ne može da veruje šta se dogodilo.

- Strašno mi je teško što je moj sin učinio ovakvu strahotu. Ne mogu da se smirim, pijem gomilu lekova... Voleo sam Bojanu kao da mi je ćerka, pa ona je kod nas živela 10 godina. Sve vreme dok je Ivan u zatvoru bivša snaja je bila kod nas sa ćerkom - kroz suze priča Ljubiša Milovanović, otac ubice iz zatvorske ljubavne sobe.

Otac se ispoveda u kući u Gornjem Komrenu da je zbog droge cela porodica sa Ivanom odavno imala velike probleme.

- Prvi put su ga uhapsili još kad je išao u osmi razred osnovne škole. Tada je bio jako loš. Učestovao je u pljačkama, tučama... Onda je krenuo pakao kada je počeo da se drogira. Nije se promenio ni kad se oženio. Tukao je suprugu, zlostavljao je celu porodicu. Mene je terao da mu prepišem kuću. Nisam hteo to da mu učinim jer imam i mlađeg sina, pa sam morao da se iselim iz sopstvene kuće. Nisam više mogao da trpim njegove pretnje. Da to tada nisam uradio, sigurno bi se završilo zločinom - tiho kaže otac.

Milovanović kaže da je znao za Bojanine posete u zatvoru.

- Izdržavao je kaznu godinu i po dana, a ono što znam je da je Ivana išla kod njega pet, šest puta. Zaista ga je volela, a bio je veoma loš prema njoj. Nisam mogao to da sprečim, jer je bio pravi nasilnik. I razvela se od njega, ali je i dalje išla da ga posećuje, čak je vodila i osmogodišnju ćerku - veli otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kim

    24. avgust 2014 | 21:36

    Zena je stradala i zao mi je. Ali i dalje ne razumem zasto je isla na noge coveku koji je tukao?!

  • Bubica

    24. avgust 2014 | 21:44

    Jako tuzno. Jadno dete

  • Pravi

    24. avgust 2014 | 21:43

    Ovakve kao sto je on samo treba staviti u jednu jamu bez vode I hane,pa nek' se jedu medjusobno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA