VATRENI OBRAČUN: Pripadnik Žandarmerije upucan u glavu!

U reonu Kuršumlije, gde je policija juče pronašla šumokradice sa Kosmeta, jutros je iz vatrenog oružja ranjen pripadnik žandarmerije MUP-a Srbije, koji je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu

  • 42

U reonu Kuršumlije, gde je policija juče pronašla šumokradice sa Kosmeta, jutros je iz vatrenog oružja ranjen pripadnik žandarmerije MUP-a Srbije Steva Sinđelić (30).

Novi incident na području Kuršumlije dogodio se jutros kada su nepoznati napadači, prepostavlja se da je reč o kradljivcima šume sa Kosova, otvorili vatru na pripadnika Žandarmerije i ranili ga.

Pripadnik Žandarmerije je hitno nakon ranjavanja prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu.

Takođe, u razmeni vatre s policijom juče je ranjen jedan šumokradica kod Kuršumlije.

Portparolka prokupačke bolnice Marija Despotović rekla je za agenciju Beta da je žandarm ranjen jutros oko tri sata, a oko sedam je donet u bolnicu.

- On ima ustrelnu ranu glave. Odmah je obavljena reanimacija, a potom je u veoma teškom stanju helikopterom prevezen u Beograd - kazala je Marija Despotović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 007

    28. avgust 2014 | 09:03

    Reci te jednom glasno I jasno TERORISTI SA KOSOVA a ne sumokradice, lovokradice itd itd.

  • trifke

    28. avgust 2014 | 10:15

    Dokle vise da nas napadaju. Dosta vise. Sada treba da se reaguje. A mi samo cutimo. Dosta vise. Kod bivseg Sefa Zandarmerije nije bilo zezanje. Vratite ga na polozaj ali odmah. Pravi Komadant i Gospodin. Ali izgleda da kada si iskren onda te smene. Vratite ga da bi on to sve doveo u red. Hvala.

  • Boki VRS

    28. avgust 2014 | 10:08

    Kako je bagra smijela i uporna predju granicu i pucaju na policiju.A ovo jos znaci da policija i poslije prvog incidenta nije bila profesionalna bili si opusteni i nisu obezbijedili polozaj,pa valjda bi jedinica tog ranga trebalo da ima neke izvidjace. Zanima me sta ce gospoda iz EU da kaze na ovo ili prije sta ce da ne kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA