LUKIN OTAC: Želja mi je ispunjena - da Milićev bude uhapšen pre nego što sinu dam 40 dana!

Otac nastradalog mladića, Luke Jovanovića, istakao je da se nada da će uskoro biti pronađen i "kantrimen" kojeg je Marko Milićev vozio

  • 12

- Kada sam čuo da je uhapšen Marko Milićev (33), tugu i bol u mom srcu na trenutak zamenilo je ushićenje. Moja želja je ispunjena - kaže za "Alo!" Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), koga je 25. jula na beogradskom Brankovom mostu usmrtio Milićev.

Marko Milićev uhapšen je u Kini, a kako je istakao ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, on će biti izručen Srbiji za nekolio dana ili "najviše za nekoliko nedelja".

- Ispunjena mi je želja da pre 40-dnevnog pomena mom sinu Luki, osumnjičeni vozač bude priveden pravdi. Nadam se da će i "mini kantrimen" biti uskoro pronađen - rekao je Bojan.

Lukin otac ističe da je sada na redu tužilaštvo, u koje, kako navodi, ima puno poverenje. Kako kaže, veruje da će biti učinjeno sve kako bi osoba koja je odnela Lukin život dobila odgovarajuću kaznu.

Nebojša Stefanović juče se, na vanrednoj konferenciji za novinare, zahvalio Kini koja je "razumela našu potrebu da ovaj slučaj bude rešen".

- Nije bilo lako pronaći čoveka među milijardu i 300 miliona ljudi. Za sada nemamo više detalja o njegovom kretanju u centralnoj Kini. Bez obzira što nemamo zaključen ekstradicioni sporazum, zahvaljujući ambasadoru Kine mislim da ćemo izručenje obaviti brže nego što predviđa redovna procedura po reciprocitetu, koja bi mogla da potraje više nedelja - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    2. septembar 2014 | 00:17

    Nazalost, za ovakvo krivicno delo je max kazna 8 god.. olos ce izaci za 5, mozda i manje! Tuga!

  • Mihajlo

    2. septembar 2014 | 04:26

    Alo ljudi....Marko je ubio Luku iz nehata tj slucajno nije imao jasnu nameru da to uradi, to moze da se desi svakome od nas...izleti vam neko u mrklom mraku bez svetleceg prsluka i oborite ga..strah bude jaci od razuma i pobegnete jeste li ikad razmisljali da li biste i vi pobegli ili se suocili sa kaznom zatvora i ostadose zena i deca sama....odgovarace za delo koje je uradio i kraj price napravise drzavnog neprijatelja od njega a otac nastradalog moze da se prijavi u sledecu Farmu jer ne izbija iz novina

  • Beogradjanin

    2. septembar 2014 | 11:34

    Ja da se pitam, ne bih ni trazio izrucenje. Neka robija u kini!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA