Marko Milićev večeras u Srbiji

Kineske vlasti dale su sinoć zeleno svetlo da se Milićev izruči, a avion u kome će se on nalaziti, trebalo bi da sleti oko 22.30 na beogradski aerodrom

  • 56

Marko Milićev će biti večeras izručen Srbiji. Kineske vlasti dale su sinoć zeleno svetlo da se Milićev izruči, nezvanično saznaje Telegraf.

Na beogradski aerodrom, avion u kome će se on nalaziti, trebalo bi da sleti oko 22.30 sata.

Milićev je osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića. On se tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, kao i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnim nesreći. Milićev je 10. avgusta pobegao u Tursku sa svojim pasošem.

Za njime je bila raspisana crvena poternica Interpola na dva imena Marko Milićev i Marko Marković pošto se sumnjalo da je koristio i stari pasoš na prezime Marković, čiji je nestanak prijavio prošlog septembra, a potom promenio prezime. Međutim, njemu se 13. avgusta gubi svaki trag u Turskoj.

Lociran je kasnije u Kini, gde ga je tamošnja policija uhapsila i od tada se nalazi u pritvoru.

Njegovi prijatelji koji su bili u “kantrimenu”, sumnjiče se za pomaganje počiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    7. septembar 2014 | 18:12

    Gotov je

  • Ana

    7. septembar 2014 | 18:12

    Bravo za policiju.

  • slike u oku

    7. septembar 2014 | 18:24

    Svojim neodgovornim postupkom je ubio mladog čoveka ,prijatelje načinio saučesnicima , a on je postao ubica. Adekvatno ga kaznite ,da je i malo čovek zaustavio bi vozilo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA