Nastavnici se napili i upropastili ekskurziju učenicima

Prema rečima učenika, dvojica nastavnika je tokom noći popilo velike količine alkohola, da bi jedan od njih tokom jutarnjih časova pao niz stepenice i posekao glavu

  • 6

Ekskurzija nemačkih učenika je prekinuta posle samo jednog dana pošto se dvoje nastavnika toliko napilo da je policija morala da interveniše.

Policija je pozvana kada je jedan od nastavnika rano ujutru pao niz stepenice, posekao glavu, da bi potom odbio pomoć i ponašao se vidno neprimereno. Učenici iz škole u Bramšeu su rekli organima vlasti da su nastavnici popili velike količine alkohola tokom večeri.

Onda je kontaktirana škola da bi u Hamburg poslali drugog nastavnika koji bi se brinuo o deci uzrasta od 15 do 16 godina. Policija je saopštila da oni nisu uradili ništa za šta bi mogli da im napišu kaznu, ali su poslali izveštaj lokalnim vlastima da bi im objasnili šta se desilo.

Jedan nemački medij je preneo da su roditelji i drugi nastavnici bili šokirani kada su čuli šta se dogodilo. Alkoholisani nastavnici su morali same da se vrate u grad Bramše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    19. septembar 2014 | 12:50

    Obozavam ovakve vesti jer me uzasno nerviraju komentari "to moze samo u srbiji". Evo vam divne i disciplinovane Nemacke da vidite lepo da i tamo ima svega... Osim ako ne smislite da su nastavnici srbi koji rade tamo..

  • Danilo

    19. septembar 2014 | 11:16

    Hahahaha koji carevi

  • Xyz

    19. septembar 2014 | 12:09

    Valjda je i njima dozvoljeno da se napiju i opuste a ne samo đacima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA