NIKO IM NIJE REKAO: Večiti studenti iz generacije 2006. imaju još ŠEST DANA da diplomiraju!

"Bolonjci" koji su mislili da je i njima produžen rok kao i "večitim studentima" u panici su od kada su shvatili da za završetak studija imaju još svega nekoliko dana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • LENA

    26. septembar 2014 | 20:22

    OVIMA STO IMA JE SMESNO SAMO ZELIM DA SE NJIHOVA DECA NADJU U TAKVOJ SITUACIJI JER NISU SVI OSTALI DA NE ZAVRSE ZATO STO NISU UCILI DA LI ZNATE STA ZNACI BOLONJA I TO BOLONJA ZA TU GENERACIJU.RASPITAJTE SE MALO

  • Љиљана

    25. septembar 2014 | 01:21

    Многи 'вечити' су имали хендикеп који их је помало скренуо са правог пута, међутим има и оних који једноставно нису учили, живели на неким додацима (раније се примао додатак до 26те год), а онда би после те границе покушавали да заврше, међутим има и оних који никад нису завршили факултет или су се прекфалификовали. Не видим разлог да сви морају да су факултетски образовани, добар занатлија и поштен радник је исто тако добродошао нашем друштву. Ваљда се и од заната, и пољопривреде може живети?

  • Ovako

    24. septembar 2014 | 19:32

    Fax sam upisao 2005te( Sreca pa ne spadam u ovu grupu 2006). Do 2008me, davao godinu za godinom. Na pocetku te godine saznajem da mi otac boluje od raka. ( pluca, metastaza na mozgu) sredinom iste godine je i preminuo. Studirao sam u NSu a inace sam iz okoline PA. Cim sam saznao za bolest vratio sam se kuci. Posto je otac jedini radio, majka i brat bili ne zaposleni a u kreditima. Brat i ja smo poceli da radimo, u kaficu, diskoteci, kao nocni cuvari pa na kraju i u nekoj firmi gde jos uvek radim ali bez ugovora. Na fax sam isao kad sam stigao, vrlo retko. U medjuvremenu sam se malo konsolidovao i poceo da dajem ispite ali kad se ispafne iz toka, mnogo je teze. Sad sam stigao da toga da mi je ostao jos jedan ispit i diplomski. To sigurno ne bih stigao za ovih par dana. Osim ovih ruznih stvari koje su me odvajale od faxa i ucenja bilo je i lepih, ozenio sam se i sad cekam da na svet dodje jedna mala princeza. Ovo sam podelio sa vama samo zato sto uzimate sve zdravo za gotovo pa i nas " vecite." Opet, verovatno bi neko i u mojim uslovima sve odradio u mnogo kracem roku ali neki bi i odustali. Pa zar na kraju ne zasluzujem nagradu sto nisam odustao? Srdacan pozdrav svim dobrim ljudima ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA