NAJSEKSI SRPSKI POLICAJAC, LEPOMIR: Žene me hvataju za zadnjicu, a ja bih se slikao sa Karleušom! (VIDEO) (FOTO)

Najseksi policajac u Srbiji, višestruki državni šampion u bodibildingu Lepomir Bakić (28) u intervjuu za Telegraf otkriva kako je izbegao sa Kosova, ušao u svet bodibildinga, trenirao Adila, Maju Nikolić i Zoranu Pavić, kako ga žene na ulici hvataju za zadnjicu, ali i zašto bi čuvao Zoranu Mihajlović, imao foto-sešn sa Jelenom Karleušom i da li bi i gde ugradio silikone

Najseksi policajac u Srbiji, višestruki državni šampion u bodibildingu Lepomir Bakić (28) vodi se kultnim maksimama Muhameda Alija i Majka Tajsona da treba biti "najveći i najbolji", te ne čudi što je 2011. pred prestižno takmičenje "Arnold Classic Coup" izjavio da Srbija boljeg od njega nema!

Iako je do poslednjeg trenutka bio ubeđen da će osvojiti šampionsku poziciju, sa takmičenja se vratio sa srebrnom medaljom i suzama u očima.

Lepomir ne krije da je tada zaplakao, dodajući da je ponosan na sebe što je jedini Srbin koji se sa Švarcijevog kupa vratio s medaljom oko vrata. Ima on, kaže, kod kuće još 15 pehara... Sve prva mesta! A malo je poznato da pored titule najseksi policajca nosi i titulu mistera univerzuma 2013, kojom je okićen u italijanskom gradu Taranto.

Ime mu je, otkriva nam, dala baka sluteći da će se jednoga dana baviti profesijom koja će imati veze sa estetikom.

- Rođen sam u Peći, kršten u Pećkoj patrijaršiji i jako sam ponosan na svoje poreklo! Baka mi je dala ime pošto je u nekoj radijskoj emisiji čula pozdrave i čestitke upućene izvesnom Lepomiru koji je trebalo da ide u vojsku... Tada je prvi put čula to ime i jako joj se svidelo, te su i ona i majka rešile kada se rodim da me nazovu - Lepomir - počinje priču za Telegraf najseksi policajac u Srbiji koji se već 12 godina profesionalno bavi bodibildingom i kroz čiji su trening "prošle" brojne poznate ličnosti - od Adila, Maje Nikolić, Milene Ćeranić do Zorane Pavić. U hodu saznajemo da je Adil spreman na sve fizičke izazove, da je Zorana uspela uz Bakićevu pomoć da skine 10 kilograma i da će Maja morati ozbiljno da poradi na gornjem delu tela, koji joj je znatno zapušteniji od gluteusa i nogu.

Ma, kako uzbudljivo danas zvučao njegov život, početak priznaje Lepomir nimalo nije bio lak.

- Sa porodicom sam '99. izbegao iz Peći u Gornji Milanovac. Teško se živelo, ali od samog početka nisam želeo da budem teret svojim roditeljima te sam se veoma mlad osamostalio. Nakon završene Srednje škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici gde sam počeo da treniram džudo, na nagovor višestrukog državnog prvaka Slavoljuba Paunovića počinjem da se bavim bodibildingom. Tako već u 18-oj radim istovremeno kao (što bi se u žargonu reklo) policajac "prašinar" i osvajam prvo mesto na Državnom prvenstvu u bodibildingu i to u juniorskoj, lakoj kategoriji - priča Bakić dodajući da je željan stalnog napretka ubrzo upisao, a onda i u roku završio Policijsku akademiju.

Ni na jednom ispitu, napominje,  nije "okinuo", iako je istovremeno i učio i zarađivao za život - cepajući karte za bazen i obezbeđujući raznorazne firme.

- Ništa mi nije bilo teško! - objašnjava Lepomir - Novac koji bih zaradio utrošio bih na preparate za takmičenje. Tako sam 2009. nakon pauze zbog studiranja od tri godine uz "krv, suze i znoj" uspeo da osvojim i Državno prvenstvo Srbije za seniore! Tada sam se definitivno "zarazio" ovim sportom i to je postao moj način života i razmišljanja.

Ne možemo da ga ne pitamo koja Srpkinja bi bila dostojna pojavljivanja sa njim na nekoj naslovnoj strani? Predlažemo mu Jelenu Kasalović (32), vicešampionku u bodibildingu...

- Jelena je divna! Nju sam trenirao i spremao za Državno prvenstvo Srbije 2013. Žao mi je što me nije poslušala i doslovno svaki dan po 15 minuta pred ogledalom vežbala poze! Samo je tako mogla da osvoji šampionsku poziciju - iskren je Lepomir dodajući da zna da Jelenu zbog ogromne tetovaže zovu žena zmaj, ali da on ne voli tetovaže i da smatra da ljudi koji se bave ovim poslom ne smeju, pre svega zbog vidljivosti definicije da imaju takve tetovaže.

Lepomir nema tetovaže, ne pije, ne puši, nije pristalica stavljanja silikona (iako je na naše insistiranje priznao da bi ih možda stavio u listove), čak ne nosi ni nakit...

- Uzbuđuje me kada vidim dobre silikone na devojci, ali ne volim da ih vidim na ljudima koji se profesionalno bave sportom - priča Bakić - Inače, nije mi problem da priznam da sam metroseksualac. Volim dobre parfeme, pomade... Pedantan sam čovek! Primera radi, u kući imam 15 pehara, i verujte mi na reč primetiću ako bilo koji od njih pomerite milimetar... A, ako me pitate sa kim bih uradio foto-sešn, odgovor bi bez dvoumljenja bio sa Jelenom Karleušom! Poštovanja vredna žena. Nije mala stvar imati dvoje dece i onakvo telo!

Nju bi, saznajemo, rado i čuvao, baš kao i ministarku Zoranu Mihajlović koju smatra pravom damom i veoma lepom i privlačnom ženom. Kako on gleda Zoranu, tako njega gledaju brojne žene. Kaže, udvaraju mu se na svakom koraku, čak i kada je išao na zadatke, a ne libe se ni da ga uhvate za zadnjicu.

- Kako da ne! - priča s osmehom na licu Lepomir - Bez blama me uhvate za zadnjicu, pa me još i pitaju kako mi je tako tvrda? Ja im onda odgovorim da radim 150 čučnjeva pred spavanje i da kada toliko i one dostignu, mogu da mi se jave - šeretski dodaje Bakić ističući da svakodnevno dobija nepristojne ponude, a da na one muške odgovara "Žao mi je, mislim da ste me loše procenili".

Lepomir iza sebe ima brak i sina od pet godina. Supruga, kaže, nije razumela njegovu posvećenost bodibildingu. Trenutno je u onoj životnoj fazi kada nema vremena da se nekome ozbiljno posveti.

- Čekaju me pripreme za takmičenja "Iron Man" u Holandiji (9. decembra) i "Amateur Mr. Olympia" u Moskvi (30. novembra). Nisam još uvek siguran da li ću otići u Moskvu s obzirom na to da nemam finansijsku podršku. Inače, vama sigurno zvuči jednostavno, ali ovakva takmičenja u praksi izgledaju prilično asketski. Znate, tu vam je 100 dana karantina, svaki drugi dan - solarijum, na svakih 15 dana - depilacija, na svakih sedam dana masaže i tretmani kože... A da znate koliko samo depilacija boli! Obično mi depiliraju leđa, a grudi sam brijem.

Za kraj ne možemo da ne pitamo Lepomira za koliko bi mogao nas koje ne vežbamo da dovede u red.

- Za šest meseci biste mogli da izgledate savršeno! Sve što treba da radite jeste da me slušate, da unosite pravilnu količinu masti, ugljenih hidrata i proteina, da svaki drugi dan sat vremena trenirate, upotrebljavate suplemente i spavate najmanje osam sati! - završava priču za Telegraf Lepomir obećavajući da će nam se javiti nakon trijumfa na takmičenjima koja ga čekaju, kao i da će pobedu proslaviti uz pesmu srpskog repera Denira "Ratnik", koja je, saznajemo, specijalno napisana za njega!

To je Lepomir, ratnik koji ne pristaje na poraze!

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    7. oktobar 2014 | 23:07

    Ne verujem da ih ima samo 28. Izgleda mi mnogo starije. Ja bi mu dala 43 godine..

  • Bruks 021

    7. oktobar 2014 | 22:34

    E,ako mu je preporuka što je bio personalni trener Zorane Pavić i Maje Nikolić neće se od tog posla hleba najesti.

  • Leksa

    7. oktobar 2014 | 22:51

    Piše da ima 28 god ! Au brate izgleda da ima najmanje 48

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA