PROKLETI DIVLJACI: Albanci "zaklali" srpsku zastavu, pa je zapalili! (FOTO) (VIDEO)

Skandalozno ponašanje pripadnika albanske navijačke grupe preselilo se i na društvene mreže. Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se video koji prikazuje grupu Albanaca koji seku, a zatim pale srpsku zastavu

  • 84

Video koji je potresao mnoge korisnike društvene mreže Fejsbuk iz Srbije, prikazuje grupu od šest Albanaca koji uz mnogobrojne psovke, noževima kasape srpsku zastavu. Nakon što su je unakazili, mladići su zastavu polili benzinom i zapalili je.

Divljačko ponašanje mladića naišlo je na podršku više od 2 i po hiljade korisnika ove društvene mreže, dok prepiska "nacionalpatriotske" rasprave beleži više od 250 komentara.

Pogledajte video:

Kako bi ova situacija bila još skandaloznija, korisnici iz Srbije koji su prijavili sporni video Fejsbuku dobili su sledeći odgovor:

- Zahvaljujemo vam se što ste prijavili objavu za koju smatrate da krši Uslove korišćenja. Prijave kao vaše su važne jer doprinose da Fejsbuk bude bezbedna i prijatna sredina. Pregledali smo video koji ste prijavili da sadrži govor mržnje i zaključili da ne krši naše Uslove korišćenja - stajalo je u odgovoru društvene mreže Fejsbuk.

Uprkos činjenici da video jasno podstiče mržnju prema Srbima, administracija Fejsbuka nije prepoznala da video krši prava drugih korisnika, pa je video i dalje dostupan javnosti.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DR.

    16. oktobar 2014 | 11:15

    Ljudi moji,da li vidite ove psihopate,zadojeni mrznjom,kakav je ovo narod,kakvo izivljavanje, BOLESNICI??????

  • Horor

    16. oktobar 2014 | 11:14

    Primitivizam i to veeeeliki...kameno doba...jos samo im fali kost da glockaju po mogucstvu praseca

  • AKVALIA

    16. oktobar 2014 | 11:11

    AMERIKANCI POLUDELI ZBOG SRBIJE I PUTINA, I PUSTILI OVE KONOBARE NJIHOVE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA