ZADOJENI MRŽNJOM: Ovako je izgledalo paradiranje albanskih učenika sa šiptarskim zastavama u školi u Crnoj Gori! (VIDEO)

Pogledajte snimak albanskih učenika sa šiptarskim zastavama hodnikom Gimnazije "25. maj" u Tuzima, u Crnoj Gori, nakon kojeg je izbila žestoka tuča

  • 5

Nakon vesti da su u tuči koja se dogodila u Gimnaziji "25. maj" u Tuzima, u Crnoj Gori, zbog fudbalske utakmice Srbija-Albanija povređene četiri osobe, i to tri učenika i jedna odrasla osoba, na Jutjubu se pojavio snimak koji je prethodio incidentu.

Na njemu se jasno vide albanski učenici kako paradiraju školom sa šiptarskim zastavama.

Podsetimo, kako je objavio podgorički portal CdM, razlog za tuču bio je taj što su učenici albanskih odeljenja u školi slavili prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija. Međutim, navodno je, prilikom susreta sa đacima iz nealbanskih odeljenja došlo najpre do verbalnog sukoba, a potom i tuče.

Nakon toga, uprava škole je pozvala roditelje vinovnika tuče, ali, situacija se ni tada nije smirila, već je došlo do fizičkog obračuna i među familijama učenika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    16. oktobar 2014 | 12:49

    Da se ja pitam kako bi ga ostavio na so i vodu 2-3 mjeseca a to su krivi roditelji zagrizeni Albanci danas narod nema posla jedva se zivi poplave nas strefise govorim nas jer Crna Gora i Srbija to je jedna familija,a ovi siptarcici po ulcinju, plavu, rozajama vjerujte mi da su to ljudi koji oce samo da nas provociraju skoro sam bio u Ulcinj sa majcom Kosovo je Srbija niko mi nije rijec rekao niti je smio, a oni ovako nas provociraju da bi mi udarili po njima da bi mogli da nas tuze,Uzas!!

  • Suza

    16. oktobar 2014 | 14:57

    Tek se ispilili a vec znaju da mrze. Posle skole, obuka, pa pravac prodavnica, da nakupujete rekvizite, onda karta u jednom pravcu za Albaniju. Vasi su tamo.

  • X

    16. oktobar 2014 | 15:51

    Crveno crna kombinacija boja je satanisticka kombinacija.Mislim da je sve jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA