DA SE NE ZABORAVI: Godina dana od smrti Aleksandra Tijanića!

Navršila se tačno godina dana od smrti Aleksandra Tijanića, jednog od najboljih novinara bivše Jugoslavije i dugogodišnjeg direktora RTS-a

  • 12

"Da mi ne daju da pišem, ja bih morao da idem uliom i da vičem. Da kažem šta mislim o nekim stvarima... Kad sam god probao da budem kukakvica, nisam imao hrabrosti da budem kukavica...", ovako je govorio Aleksandar Tijanić.

Danas se navršila tačno godina dana od smrti Aleksandra Tijanića, jednog od najboljih novinara bivše Jugoslavije i dugogodišnjeg direktora RTS-a

Tijanić je preminuo ispred ulaza zgrade u kojoj je stanovao na Novom Beogradu. Njegovo telo pronađeno je ispred zgrade “Crvenkapa” u Bulevaru Mihajla Pupina.

Ovde možete pročitati Tijanićevu biografiju, kao i govor koji je bivši direktor Javnog servisa održao studentima na Fakultetu političkih nauka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    28. oktobar 2014 | 18:56

    Pa ima porodicu pa nek mu prave pomene.Po čemu je on zadužil Srbiju da se troši novac iz budžeta .Ako je vodio RTS bio je debelo plaćen.

  • Milur

    28. oktobar 2014 | 21:32

    Ne mogu da se setim sta je on to dobro uradio za Srbiju,i ko to njega pamti po dobrom...

  • Cobi ns

    28. oktobar 2014 | 20:26

    Niko mu nije mogao prići,niko mu nije mogao ništa,svima je usta zapušio i pokazao koliko je iznad njih....zato ga nisu voleli mnogi!!Izuzetan novinar i čovek!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA