Kod lekara danas samo onaj ko mora!

Članovi četiri reprezentativna sindikata koji obuhvataju 80 odsto zaposlenih u zdravstvu, štrajkovaće danas zbog odluke Vlade da i njima smanji plate za deset odsto

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Overlord

    05. novembar 2014 | 22:03

    Pa ovo je jedna velika sramota lekara. U Srbiji 80-85% lekara radi i drzavno i privatno i njima su male plate? I pritom morate da zakazete pregled kod u narednih par meseci da bi ste se prekontrolisali ili nesto vise. Pa da li je to normalno? U bolnicama nista ne rade i to sto rade je i sramota(izuzetak su lekari koji stvarno rade svoj posao kako treba i savesno) ili kazu jednostavno da nemaju potrebnu aparaturu ili da ne radi i onda da odete kod njih privatno da vas pregledaju i uzmu pare. Pa Hipokrata je sramota SRPSKIH LEKARA ako se mogu tako nazvati. Vecina njih se alkoholise na radnom mestu. Treba doneti pod hitno zakon da lekari rade ili drzavno ili privatno,a ne da mogu i jedno i drugo jer je to sukob interesa. Sto se tice mita svakog lekara koji primi mito oduzeti licencu i zabraniti mu rad dozivotno. U svim razvijenim i normalnim drzavama ne mogu lekari radi i privatno i drzavno. Lekari su sada medju bogatijem delom stanovnistva sto je posledica rada privatno i slanje vecine pacijenata koji nemaju vremena za cekanje iz bolnice kod sebe privatno. VELIKA SRAMOTA STO STRAJKUJU a zna se vec i ovako da nista ne rade skoro.

  • sanjica petrovic

    05. novembar 2014 | 17:24

    Da mi je znati da li uopste imaju obraza da se bune.SRAMOTA.Sta bi vi hteli zdravstveni manipulanti.Ajde neka mi neko prizna da li je otisao kod lekara ako nije imao poznanstvo,poklon,i mnogo ,mnogo cega.Shvatam i kazem da rade humani posao.Slazem se.Ali mislite da vise radite od rudara,fizickog radnika,vojske,policije,itd..Ne radite.Situacija je teska,kako za vas tako i za ostali narod.Nadjite nekoga od vas ko je siromah i bez hleba.Mnogo trazite a ako vam se ne radi vi lepo napustite ,ima dosta mladog nezaposlenog sveta.Mislite da ce vam bolje biti u inostranstvo,STA CEKATE PASOSE I SRECAN PUT.

  • Neko iz mase

    05. novembar 2014 | 14:41

    Sad se bune, a mnogo ljudi umire njihovom greskom pa plus mito sto traze! Danas umires ako nemas pare, a tesko bolujes! SRAM VAS BILO! Cemu zakletva??? Hipokrat se obrce u grobu, koliko ste obrukali medicinu! Svaka susa koja je kupila diplomu radi kao "doktor"! Uzas! Radite plemenit porgao,ljudski zivot i zdravlje zavisi od vas! Tu platu koju trazite, morate da zasluzite! Uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA