Uhapšeni osumnjičeni za premlaćivanje dekana FPN-a!

Policijski službenici sa Voždovca zadržali su V. M. (21) i U. M. (21), dok se za još jednim licem traga, i određen im je pritvor od 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja

  • 2

Dve osobe osumnjičene da su napale dekana Fakulteta političkih nauka Iliju Vujačića zadržane su u policiji, dok se za jednom intenzivno traga, saopštio je danas MUP.

Policijski službenici sa Voždovca zadržali su V. M. (21) i U. M. (21) i u saglasnosti sa tužilaštvom, određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, navedeno je u saopštenju.

Ilija Vujačić napadnut je u subotu, 15. novembra ispred svoje kuće, a Fakultet političkih nauka je najavio da će sutra biti održana sednica Saveta fakulteta posle koje će biti objavljeno više detalja.

Ministar prosvete Srđan Verbić ranije danas je rekao za B92 da taj slučaj mora biti razrešen i da država mora da učini sve da zaštiti bilo kog prosvetnog radnika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaso

    17. novembar 2014 | 22:45

    Mene su pre 2 godine napali huligani. Teške telesne povrede i nasilničko ponašanje. Jedva sam preživeo. Pronašli samo jednog i nikada ga nisu ni zadržali, a kamoli pritvarali. Na slobodi je. Suđenje još uvek traje. Nije održan ni jedan glavni pretres. I šta sad reći za policiju, tužilaštvo i sud? Pa, treba jasno reci da ne rade svoj posao i da su nesposobni. Treba ih najuriti i dovesti čestite ljude koji znaju i hoće da rade svoj posao.

  • Sasa M.

    18. novembar 2014 | 00:43

    Prvo utvrditi da li su ga tukli zbog toga sto je dekan ili zbog licnih stvari, pa tek onda sednica Senata iki vec koga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA