JEZIVI DETALJI NESREĆE: Dečko bezuspešno pokušavao da izađe iz gepeka u kom je bio zarobljen! (VIDEO)

Jedan od mladića koji je stradao u nesreći koja se dogodila noćas, kada je autobomil marke "bmw" sleteo u Dunav, nalazio se u gepeku automobila. On je bezuspešno pokušavao da izađe iz prtljažnika i pre nego što se nesreća dogodila

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ana

    24. novembar 2014 | 18:02

    Strasno je ovo sto se desilo. I trebalo je nesto ovako da bi ljudi poceli da se pitaju I govore o necemu na sta je odavno trebalo da misle. Vreme ne moze da se vrati I Sada je najlakse osudjivati I kriviti nekog. Samo bi trebalo razlikovati namerno ubistvo, i ono koje nije namerno ili planirano. Vozac jeste kriv, Ali krivi su I ostali kao saucesnici, svi su pili alkohol, svi su znali da takvo ponasanje nije normalno, voziti pijan, bez dozvole, u Kasne sate, voziti nekog u gepeku... Strasno, pa dečku iz gepeka je bilo najgore, doziveo je najvece mucenje...P.S. Vozac I devojka suvozac su izasli, sa zadnjeg sedista jedan takodje, a kako nisu mogli da izadju istim putem dečko I devojka koji su takodje bili pozadi? Sto se tiče vozaca na njegovom mestu mogao je bilo ko od njih da se nadje, tacno je da je vozac kriv, Ali nije jedini koji je kriv jer je bilo I drugih u autu koji su mogli da se drugacije ponesu I pre nego sto su uopšte i sell da se voze, da su nesto bolji od vozaca. Sigurno je da ce vozac biti kaznjen, Ali trebaju I ostali kao saucesnici. I jos nesto, zasto nisu pomogli I ostalima iz auta kad su oni izasli, mogli su da povuku jos nekog da spasu, ili kad su izronili otplivali su do obale a mogli su da pokusaju da se vrate i nekog spasu, Ali izgleda da kad je nesto sudjeno desice se. Svakako ce sve da grize savest I krivica. Jako zalosno, saucesce porodicama nastradalih!

  • Lakis

    23. novembar 2014 | 16:14

    Pozdrav do svi vas!hteo bih da urocim saucesce familijama poginulih mladica,moje misljenje je da u Srbiji treba da svako koji toci alkohol da zna kome toci i koliko, mora imati zavsen kurs za tocenje alkohola svaki barmen a ne da sto vise proda alkohola i uzeti sto vise para.

  • stefan kurtasevic

    23. novembar 2014 | 12:57

    zao mije tih troje sto su poginuli a naj vise deckom koje bijo zarobljen u gepeku a tom vozacu bih ja preporucio da ostane u pritvoru jodno 5 godina dase naci pameti ali zaomije i njega ostace ceo zivot u pritvoru :-(:-(:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA