BOLESNO: Treniraju svoje krvoločne pse tako što im puštaju mačku kao mamac!

Redakciji Telegrafa javilo se "Udruženje života" koje nam je poslalo fotografiju na kojoj se vidi leš mačke, a oko nje se nalaze četiri mladića sa svojim psima. U udruženju kažu da ovo nije prvi put da pomenuti mladići koriste mačke kao mamac i lovački plen

  • 62

Na Fejsbuku se pojavila uznemiravajuća fotografija na kojoj četvorica mladića poziraju pored mrtve mačke, za koju se sumnja da je bila plen za vežbanje pasa.

Redakciji Telegrafa javilo se "Udruženje života" koje nam je poslalo fotografiju na kojoj se vidi leš mačke, a oko nje čuče četiri mladića sa svojim psima.

Sumnja se da su oni pustili svoje pse na mačku, a iz ovog udruženja navode da ovo nije prvi put da ti mladići koriste mačke kao mamac i lovački plen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    24. novembar 2014 | 19:48

    'Aj'sada budimo svi kao deca,pa se delimo na ljubitelje pasa i macaka.Ja,iskreno volim obe vrste podjednako,svaka je ljupka na svoj nacin.Nekada mi se cini da te zivotinje volim vise i od ljudi,posto me ni jedna zivotinja nikada nije povredila,prevarila,itd..Ako je izivljavanje nad mackom,apsolutno sam protiv,i te manijake treba naci.Ukoliko je legalan,i normalan lov na divlju macku,sasvim druga prica,ostavite ljude na miru,i tacka!

  • Dja

    24. novembar 2014 | 17:25

    Ovi ljudi ocigledno ne shvataju koliko napravilan odgoj psa moze da bude opasan, kad to shvate vec bude kasno. Tako je moj komsija ima Pit Bula na kog je ceo komsiluk upozravao kako je agresivan, komsija za to nije zeleo da cuje. Sve dok jednog dana njegov pas nije udavio jednu dogu, a doginog vlasnika komsija je jedva spasao od napada, na srecu decko je prosao samo sa ogrebotinama. Tako da sa psima treba biti vrlo oprezan pri odgoju i ne treba iz njih izvlaciti one najgore i divlje osobine, jer za svog psa odgovara vlasnik.

  • Riska

    24. novembar 2014 | 17:32

    BOLESNICI KASNIJE CE TO I LJUDIMA RADITI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA