DVE DECENIJE MUZIKE I LJUBAVI: Eyesburn slavi 20. rođendan! (FOTO) (VIDEO)

Povodom dvadesetogodišnjice jednog od najboljih domaćih bendova, grupa Eyesburn će svoj rođendan proslaviti 26. decembra u SKC-u, a tim povodom će izdati i dupli CD na kom će biti pobrojane pesme koje su ostavile najveći pečat u njihovoj dosadašnjoj karijeri

  • 1

Prvi, možda i jedini pravi hardcore/reggae sastav na našim prostorima, grupa Eyesburn slavi 20. rođendan u Velikoj sali SKC-a u Beogradu, u petak 26. decembra.

- Veoma nam je drago što će upravo SKC biti mesto na kome ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda. Pored već zaboravljene Akademije, SKC je bio i jeste naša druga kuća u kojoj smo svirali najbitnije koncerte u dosadašnjoj karijeri - kažu momci iz ove grupe i dodaju:

- Nastup koji priprema za 26. decembar razlikovaće se od ostalih jer je koncipiran kao vremeplov, odnosno putovanje kroz poslednjih 20 godina naših života.

Povodom prve dvadesetogodišnjice benda, Eyesburn će objaviti i svoju prvu kompilaciju. Na duplom CD-u naći će se probrane pesme koje su ostavile najveći pečat u dosadašnjoj karijeri benda, ali i neobjavljene verzije pesama koje već uveliko važe za "lektiru".

- Jednom EB puni 20 godina i bili bismo presrećni da vas vidimo u što većem broju. Peace metal! - poručili su oni.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim GigTix prodajnim mestima, na blagajni Studentskog kulturnog centra, kao i u kafeu Šikarica koji se nalazi u Skadarskoj ulici broj 22.

Ukoliko ih ostane, na ulazu u SKC na veče koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara.

Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka, 27. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA