SILOVAO JE I ZABIO ŠRAFCIGER U VRAT: Gola puzala dva sata, pred smrt odala ime monstruma (FOTO) (VIDEO)

Monstrum je došao po devojku kolima i umesto u bar, odvezao ju je na poljanu van grada, gde ju je brutalno pretukao i silovao, a ona je kasnije podlegla povredama u bolnici

  • 29

Eliza Dragne (30) iz Rumunije nastradala je na stravičan način kada ju je poznanik sa Fejsbuka Niku Alina Kristea, silovao i tukao dok je nije usmrtio. Nesreća se dogodila kada se par posle dopisivanja na društvenoj mreži dogovorio da se sastane.

Devojka je mislila da ide da se upozna sa godinu dana mlađim humanitarcem koji radi u sirotištu. Ona nikom nije rekla sa kim je otišla da se nađe, a monstrum je došao po nju kolima i umesto u bar, odvezao ju je na poljanu van grada, gde ju je brutalno pretukao i silovao.

On je žrtvu davio i u vrat joj zabio šrafciger, pa uzeo njen mobilni telefon i sa Fejsbuka obrisao sve tragove njihove prepiske, spakovao se u kola i otišao, misleći da je Eliza mrtva.

Ipak, ona je preživela i svim silama se trudila da dođe do najbližeg puta. Posle dva sata mučenja, gola i sa šrafcigerom u vratu, Elizu je spazio jedan vozač i pozvao policiju, a zatim je došla hitna pomoć i odvezla je u bolnicu. Nesrećna devojka je nedugo zatim i preminula, ali je pre toga uspela da otkrije ime ubice.

Policija je ušla u trag Nikuu i uhvatila ga u trenutku kada je proslavljao mesec dana braka sa suprugom Elenom.

On je prvo negirao da je poznavao Elizu, ali se ubrzo predao i trenutno se nalazi u pritvoru. Posle istrage ubistva, ispostavilo se da Eliza nije bila njegova jedina žrtva i da je već napadao i silovao žene koje je namamljivao preko Fejsbuka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • เจ้าชายอาหรับ

    13. decembar 2014 | 10:50

    Facebook je zlo,ljudi to ne vide.

  • Ja

    13. decembar 2014 | 10:42

    Ja imam profil od 2008. godine i sve prijatelje poznajem, devojcice nemojte prihvatati i slati zahteve svima aman! Ovo je strasna tragedija i neka svakom ko pocne dopisivanje sa nepoznatim ljudima bude negde u mozgu. Facebook nije život ali evo primera da može da oduzme život nažalost.

  • Boki

    13. decembar 2014 | 01:34

    Koliko li ce jos naivnih ovako stradati. Monstruma ima svuda, nazalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA