OLIVER MANDIĆ: Iva mi je pre godinu dana rekla da će se ubiti!

Poznati pevač je ispričao da mu je Ivana Bakić Bodrožić (31), koja je pronađena mrtva u Hajatu, već ranije rekla da će sebi odužeti život

  • 15

Pre godinu dana Ivana Bakić Bodrožić je rekla Oliveru Mandiću da će sebi oduzeti život, pa je on i sumnjao da će tako nešto i uraditi.

- Rekao sam joj: Ma daj, šta lupaš. Ali eto, na kraju je to i uradila - izjavio je poznati pevač.

IVANA BAKIĆ BODROŽIĆ: Ovo je devojka koja je pronađena mrtva u Hajatu! (FOTO)

Ivana Bakić Bodrožić (31), ćerka jedinica poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu "Hajat" u Beogradu, sahranjena je na siriškom groblju, pored svog oca Ilije, koji je preminuo pre dve godine.

UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

Njenoj sahrani, pored Mandića, prisustvovale su i mnoge druge ličnosti iz sveta estrade i politike, kao što su Nenad Čanak, Bojan Pajtić, Dušan Elezović, Željko Mitrović, Tanja Vojtehovska, Mladen Baron i mnogi drugi.

MAJKA IVANE BODROŽIĆ: Očajna sam, moju jedinicu na prljav način provlače kroz medije!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    15. decembar 2014 | 11:47

    Svako ko prica o samoubistvu, svaki pokusaj samoubistva, treba shvatiti ozbiljno.Takvim osobama treba strucna pomoc.Kada se desi tragedija, onda je kasno.Zao mi je devojke, ne mogu da sudim o njenom zivotu, jer ne znam. Svi smo mi pametni, kada je tudj zivot u pitanju.Svi vide krajnji ishod, a uzrok nikog ne zanima.Saucesce porodici.

  • LazarLaki

    15. decembar 2014 | 12:40

    Sta je jasno? Kako samo lupate. Devojka je bila najveci drug i covek koju sam ikada upoznao.

  • LazarLaki

    15. decembar 2014 | 12:39

    Zato sto je pre godinu i po dana imala tomor na mozgu, a pre godinu dana rak materice i sve prezivela. Kad ti je to rekla verovatno je pomislila da ce to uraditi ako joj se bolest vrati, da nebi prolazila kroz pakao kroz koji je prolazila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA