PUTINOVI PRIJATELJI OSTALI BEZ 50 MILIJARDI DOLARA: Rusija u panici, rublja u slobodnom padu!

Zapadne sankcije i pad cene nafte pokosili su račune najbogatijih Rusa, što na godišnjem nivou dovodi do sume gubitka od nekoliko milijardi dolara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Samo vas gledam.....
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • nostradamus

    18. decembar 2014 | 02:19

    Kako je doslo tako i otiislo!

  • Samo vas gledam.....

    17. decembar 2014 | 20:31

    Boli nas Srbe uvo za Ameriku, EU i Rusiju zajedno. Treba mi da gledamo nasa posla i kao mala zemlja da vidimo sta je tu ostalo za nas. Ovo je igra za velike. Za neskolovane = manipulacije na trzistu i devalvacije valute u danasnjici (mislim putem IT tehnologije) je toliko brzo, da mi to ne mozemo da shvatimo. Cinjenica je da Rusija gubi u valuti. Ali stavite sebi prst na celo i razmislite malo bolje. Rusija je jos uvek najveca drzava na svetu. Poseduje prirodna bogatstva o kojem sve zemlje sveta mogu samo da sanjaju. Ovo sto Evropa pod pritiskom Amerike radi su ocajnicki pokusaji da se sa Rusijom udje u konflikt i ponove isti scenario kao sa Jugoslavijom i iznutra uruse Rusiju. Samim time bi postojala sansa da se Ameri dokopaju delova Rusije upravo zbog tih resursa. Od cega ce te da se grejete? Od evropskih i americkih obecanja. Pad cena nafte i naftnih derivata je isti pokusaj Amera kao i u vreme Sovjetskog saveza proslog veka da sruse rusku vladu. Samo ovog puta Rusija je spremnija vise nego ikad. Istrajni su Rusi, ne brinite se. Sto se tice Evrope, Evropa je podeljena kao nikad dosad. Kad tad moraju opet na bacuskina vrata da pokucaju kad im bude potrebno. A vec se kuca (Madjaraka, Bugarska itd.) Sledeca zima dolazi sigurno, a Amerika i Evropa dobivanjem nafte i naftnih derivata putem skriljaca sigurno nece zadovoljiti svetsku potraznju. Pa jel mislite da ovi gore navedeni bogatasi svoje bogatstvo svode iskljucivo u valuti. Ne brinite se, imaju oni diversifikovan portofolio (zlato, imobilije itd. Itd.). Sklapanjem ugovora veka sa Kinom i ostalim azijskim zemljama, Rusija je sebe osigurala za dugo vreme. Zato, rusomrzci - spustite se i vi na zemlju. Treba vise da se brinete o sebi i vasoj zemlji. Jer koliko smo mi - pogotovo Balkanci - glup narod to nije normalno. Radujemo se nasoj nesreci i cinjenici da smo postali jeftina radna snaga to jest robovi.

  • bre

    17. decembar 2014 | 19:57

    putin i njegovi tajkuni, burazerska ekonomija i visoka korupcija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA