MEDICINSKI BRAT OSUMNJIČEN ZA SMRT IVE BODROŽIĆ? Preti mu do osam godina zatvora

Iako tvrdi da Ivani nije prodao lek od kog je umrla, medicinski radnik s VMA pao na detektoru laži. Lično kolima došao po nesretnu devojku u Hajat, odvezao je na VMA i potom vratio u hotel

  • 48

Medicinski tehničar s VMA glavni je osumnjičeni u istrazi misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić (31) koja je 11. decembra pronađena mrtva u sobi 326 beogradskog hotela "Hajat".

Policija je pregledom bezbednosnih kamera utvrdila da je on svojim kolima 10. decembra u popodnevnim satima došao po Ivanu, odvezao je na VMA gde joj je medicinska sestra namestila braunilu u venu, a odmah potom je vratio u hotel, piše "Informer".

UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

Sumnja se da je taj medicinski tehničar usput, u kolima, za oko 100 evra prodao Ivani ampule opasnog anestetika "propofola" koji je ona iste večeri ubrizgala sebi u venu.

Prema pisanju lista "Informer" osumnjičeni zdravstveni radnik ispitan je na detektoru laži i pao je na pitanjima o "propofolu".

MISTERIJA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Ko je Ivi prodao injekciju smrti?

- On je priznao da je došao po Ivanu i da ju je odvezao do bolnice da bi joj koleginica namestila braunilu. Rekao je da je samo pomagao Ivani, s kojom se od ranije poznavao, ali da mu nije bilo ni na kraj pameti da će se te večeri "overiti". Međutim, on tvrdi i da nema ništa sa "propofolom", da joj on nije dao taj anestetik i da je iz novina saznao da je Ivana to koristila... Ipak, na poligrafu je pao na tim pitanjima - naveo je izvor iz istrage.

Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)

Prema rečima "Informerovog" izvora, medicinski tehničar bi eventualno mogao da bude optužen za neovlašćenu prodaju opasnih stvari sa smrtnim ishodom, što je delo za koje je zaprećena maksimalna kazna od osam godina zatvora.

- Zato je juče pušten, jer nismo imali zašto da ga zadržimo u pritvoru - objasnio je izvor ovog lista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    22. decembar 2014 | 13:20

    TEŽAK JE BIO NJEN ŽIVOT,NEMAŠTINA,NEMA POSLA,MAJKA BEZ VEZA I VEZICA SA MALOM PLATOM....ŠTA REĆI???

  • Miki

    22. decembar 2014 | 10:36

    Ma sad je kriv ceo svet sto se ona drogirala...gluposti

  • rade

    22. decembar 2014 | 10:32

    poligraf je najveća manipulacija. Nije validan pred sudom i to nije nikakav dokaz dela. Mnoge stvari su ovde jasne, ali se sada traže neki tehničari, sestre. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA