NA VREME POŠALJITE ČESTITKE: Za Novu godinu će raditi samo Glavna pošta!

Pošte Srbije će tokom novogodišnjih praznika raditi izmenjeno, pa će tako Glavna Pošta u Takovojskoj ulici u Beogradu raditi normalnim radnim vremenom, dok će ostale pošte u prestonici, ali i u Novom Sadu i Kragujevcu 2. januara dežurati

  • 0

Pošte Srbije tokom predstojećih novogodišnjih praznika imaće izmenjeno radno vreme, pa će tako u sredu, 31. decembra, pošte raditi do 17 sati, a 1. januara biće dežurne pošte na graničnim prelazima.

Tokom celog dana i 31. decembra i 1. januara radiće jedino Glavna pošta u Takovskoj ulici u Beogradu, koja radi 365 dana u godini, odnosno i u vreme državnih i verskih praznika.

Povodom manifestacije "Ulica otvorenog srca" u Beogradu u Svetogorskoj ulici od 10 do 16 sati radiće pokretna pošta, koja će obavljati prijem običnih pismonosnih pošiljaka i prodaju artikala.

U petak, 2. januara, u Beogradu će dežurati pošte u Takovskoj 2 (non-stop), u Nehruovoj 68 b (od 8 do 19 sati), TC "Stadion" (od 8 do 19 sati), TC "Novi Merkator" (od 9 do 19 sati).

Tog dana dežuraće šest pošta u Novom Sadu - Temerinski put 50, Teodora Mandića 23, Futoški put 93c, Balzakova 59, Bajči Žilinskog 4 i dr Svetislava Kasapinovića 10-14.

Radiće i dve pošte u Kragujevcu - TC "Roda" i TC "Plaza" i po jedna u Temerinu, Bačkoj Palanci, Šapcu, Vršcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu, Subotici, Nišu, na Kopaoniku i Zlatiboru, kao i pošte na graničnim prelazima.

U subotu, 3. januara, pošte koje inače rade subotom rade prema uobičajenom radnom vremenu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA