HTEO ZA 40 DANA DA IZLEČI RAK: Našli ga mrtvog pored bočice kineskog leka?

Beživotno telo beogradskog brokera N. G. pronađeno je sredinom meseca u jednom iznajmljenom stanu u Novom Beogradu. Pored njega su policajci našli i ispražnjenu bočicu kineskog preparata koji se prevedeno na srpski zove "vino boga groma", a koji navodno leči rak

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lazar Ivecic

    15. februar 2015 | 21:17

    Моја прича има везе са исцелитељску моћ од Рик Симпсон цаннабис уље. "Моја сестра Кхлое, старост 65, са рак костију пре 2 године дијагностикован, у унутрашњост њене кичму, која је метастазирао од рака дојке она није знала имао. Молио сам се за укупан исцељења без операције, без хемотерапије и зрачења без. нису сви имали искуство знајући Рик Симпсон као своју исцелитеља ... али они могу! Рик Симпсон, отац свих природних конопље. Може Божија милост нека је на Рицка за његов добар рад и храброст; и са својим конопље ми смо излечени ". Почетком ове године сам путовао у Европу (словачки) да посете доброг пријатеља када сам чуо Рик је око па сам путовао са њим и испуни му један на један и купите оздрављења уље из њега, сада сам срећна и испуњена радошћу да је моја сестра није више болује од рака и она потпуно излечена са његов чудо лековитим уље.Сам доктор потврдио нам је у уторак прошле седмице да је моја сестра Кхлое је потпуно у реду. Ни трага од рака у свом кости или груди опет ... .Вов ... Јесам тако срећна да моја породица и ја се захваљујем Рицка о његовим добрим радом спасим свет својим канабиса уљем. Молимо вас да људи не знам како да му захвалим довољно, тако сам пада његов контакт овде рицк_симпсонфоудатион@оутлоок.цом, сам молио ако можете копљем 5 минута свог времена и помозите ми да му се захвалим, он је заиста херој ово свет и ја се молим за Божју снагу и мудрост коју му.

  • Broker

    23. januar 2015 | 19:10

    Ovo je krajnje sumnjiv slučaj!

  • Marko

    23. januar 2015 | 07:31

    Draga redakcijo Molm VAS,kao majka, da stanete toj kineskoj medicini na kraj...jer iz lichnog iskustva VAM pishem....i epilepsiju tako leche za velike pare...tj obmanjuju nas roditelje....STOP KINESKOJ LAZNOJ MEDICINI SA KOJEKAKVIM TRAVAMA POMESHANIM SA HEMIJSKIM PREPARATIMA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA