DECA UGLEDALA KRVAVA VRATA VRTIĆA: Skandal u Obrenovcu!

- Vlasnik stana Nenad Stanojević i ja podneli smo krivičnu prijavu protiv komšinice Dragice Matić Lazarević jer sumnjamo da nam je ona bacila crvenu farbu na vrata i prozore stana. Izgledalo je kao krv, da bi se deca uplašila i da ih roditelji ne bi više dovodili - kaže Vesna Klačar

  • 4

Da bi pomogla mlađoj ćerki Tari koja ima autizam, Vesna Klačar odlučila je da otvori kulturno-edukativni centar u Obrenovcu u koji su dobrodošla i deca sa teškoćama u razvoju i deca bez smetnji. Vesna je o svom trošku iznajmila trosoban stan i prilagodila ga deci, a i pre otvaranja centra počeo je sukob sa komšinicom kojoj je to smetalo.

- Vlasnik stana Nenad Stanojević i ja podneli smo krivičnu prijavu protiv komšinice Dragice Matić Lazarević jer sumnjamo da nam je ona bacila crvenu farbu na vrata i prozore stana. Izgledalo je kao krv, da bi se deca uplašila i da ih roditelji ne bi više dovodili. U bravu je ubačen metalni deo da ne može da se otključa. Sve sam prijavila policiji i postoji zapisnik - kaže Vesna arheolog po struci za "Blic".

Inkluzija se pokazala kao dobar model.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Roditelji su bili oduševljeni idejom, pa nam dolazi sedmoro dece sa teškoćama u razvoju i 10 mališana koji se normalno razvijaju. Imamo radionice glume, arheologije, muzike, dolazi nam logoped. Deci se dopada ovaj način rada, ne žele kući - objašnjava Vesna za "Blic" dodajući da je i ranije imala problema sa komšinicom.

Komšinica Dragica Matić Lazarević, međutim, negira sve navode.

- Ne znam o čemu pričate. Ja sam prosvetni radnik već 28 godina i radim u školi koja ima u sastavu školu za decu sa posebnim potrebama. To što vam je ta žena ispričala je rekla-kazala. Naravno da mi ne smeta taj centar - izjavila je za "Blic" Dragica dodajući da se novinari ovog lista "nisu dobro raspitali ko je ona".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA