STRAŠNO: Dva sata čekao Hitnu, bolesnog oca na krevetu gurao do kuće

Nakon što je dva sata čekao da splitska Hitna pomoć odveze njegovog oca kući, bokserski trener Željko Nešić odlučio je da sam reši problem i zbrine bolesnog starca

  • 0

Splitski bokserski trener Željko Nešić u utorak je iz bolnice na Križinama na sanitetskom krevetu "odvezao" kući svog 83-godišnjeg oca Milivoja. Na ovakav potez bivši bokser odlučio se nakon što je dva sata čekao da njegovog bolesnog oca preveze vozilo Hitne pomoći.

Milivoj Nešić inače ima teški oblik Parkinsonove bolesti, dijabetes, ugrađen kateter i strašne rane od dekubitusa. U bolnicu je otišao radi previjanja rana i promene katetera, a kada je Željku, nakon trećeg poziva hitnoj pomoći, muškarac sa druge strane linije rekao kako ne može da garantuje kada će vozilo doći, Nešić se revoltiran odlučio na nesvakidašnji potez - bukvalno je oca odgurao kući na krevetu.  Akcija zbrinjavanja trajala je 15-ak minuta, a Željku su pomogli brojni prolaznici.

- Ljudi često na Hitnoj satima čekaju da ih neko odveze kući. Ovim ljudima je sigurno dosadilo da čekaju, pa su odlučili da reše problem. Čovek koji je vozio svog oca bio je besan i dok je gurao krevet vikao je da je on bivši branitelj, ali da se za ovo nije borio - ispričao je jedan od očevidaca hrvatskim medijima.

(Telegraf.rs / izvor: 24 sata)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA