STRAŠNO: Bolesnog dečaka svakog dana tuku zato što je odličan đak!

Majka osnovca A. V. tvrdi da njen sin godinama trpi uvrede i batine. Deca iz razreda putem Fejsbuka pozivala na njegov linč, a zatim ga dva puta prebila

Komentari

  • Branko

    6. april 2012 | 14:01

    Kratak za Vanju, dali si bila skoro kod Psihijatra, ako nisi idi sto pre. A to sto je Mali prijavio debile koji su otisli u Igraonicu umesto da ciste sneg i trebao je jer samo ako se postuje ono sto zahteva Direktor ili Nastavnik da se uradi treba da se uradi jer se samo tako postizu Rad i Disciplina koje kod nas nema zato i jeste ovako kako je. i Jos nesto nedao Bog da mog unuka ovako maltretiraju onda bi bilo bogami za Hirurge posla od Direktora Skole, Razrednog, Nastabnika Muzickog a bogami i za te Imbicilne Monstume. Sve dok tako nebude neko zastitio svoje Dete nece se smiriti situacija. Nesmatrajte me Agresivnim vec Revoltiranim da niko nista nepreduzima nego da Godinama ispituje. Jer po tome ovi Imbicilini Monstrumi su deca nekih Ku.... koji nisu dodirljivi pa onda normalno ni njihova deca.

    • 17. februar 2013 | 19:32

      Bane

      @Branko

      PRAVO PITANJE JE GDE SU BILI PROFISORI ILI DIREKTOR SKOLE ILI TI BILO KO ? I MENI BI BILO KRIVO DA CISTIM SNEG A MOJI DRUGARI U IGRAONICI! naravno kao sto Vanja kaze iz straha da me nematretiraju nebih prijavio! + ionako je nezasticen i jos doliva ulje na vatru! MOJU DECU UCIM KAKO DA OPSTANU, PREZIVE! KO KAZE DA JE OVAJ SVET PRAVEDAN?! pa sa samim tim ucite ih kako da u datoj situaciji prezive !!! a posle ko je kriv ko ce odgovarati, nebitno ILI TI NA SPOMENIKU PISE BIO JE U PRAVU!!! cerkica u obdanistu s 5 god., odjednom dete nece u obdaniste! ne prijavljuje zasto al dolazi s povredama! Jedna povreda, druga povreda e kad je dosla da je udarila zube, izmakli joj stolicu! E tada sam otisao kod vaspitacice, onako na uvo da samo ona cuje! Da ako samo jos jednom dete dodje s bilo kakvom povredom kuci da cu joj ja presuditi a posel mene neka tuze sude seku na delove nek rade bilo sta! Tek kasnije sam saznao da jedan kilnac matretira celu grupu i da neznaju sta ce s njim! DA GA OTAC UCI KAKO JE ON MUSKARAC, I DA MAKLJA SVE REDOM!

    • 17. februar 2013 | 19:42

      Bane

      @Branko

      NEKO JE SPOMENUO DA BI TAKVU DECU TREBALO SATI NA DRUSTVENO KORISTAN RAD! POD HITNO TREBA UVETI DECIJU ODGOVORNOST! SRUSTVENO KORISTAN RAD! POSLE TOGA BI I RODITELJI RAZMILJALI KAKO VASPITAVATI DETE!!!

  • stop_nasilju

    5. april 2012 | 23:11

    A jesi pomislila,da ih je prijavio bas zbog toga sto biva maltretiran od tih istih??

  • Marija

    30. mart 2012 | 08:45

    Grozna i tipicna slika Srbije. Ovakve stvari su se desavale svugde u svetu ali samo u Srbiji su "resene" na nacin kako pise u tekstu. Jasmina je predlozila jedino razumno resenje (citiram) Za to su njihovi roditelji krivi,a ako su vec tako radili treba ih izbaciti iz skole sa zabranom SKOLOVANJA DRZAVNO . i decu i roditelje te koji pustaju da se tako ponasaju treba ih prevaspitati.. Jos kad bi nasilna i zaostala Srbija dosla do Jasminine ideje.

  • Vuk

    30. mart 2012 | 00:42

    Pa ima li ovaj dečak oca ili brata. Ili bilo koje muško u familiji. Sa stokom ne možeš drugačije nego batinama. Izudarati i roditelje nasilnika, pa i njih same ako treba. Proverena metoda. Ili držati jednog, a taj mali cvikeraš da ga šiba.

  • djole

    29. mart 2012 | 21:58

    Vanja : Ko idiote podrzava i sam je idiot.I ja bih za svoje dete skolu u vazduh digao.pitam se gde su roditelji te nevaspitane dece.!

  • Marko

    29. mart 2012 | 18:34

    Vanja, šta si se uhvatila za to ˝tužibaba˝ ?! Njemu oni nikako ne mogu biti drugovi, na kraj je pameti, njega oni maltretiraju i bez toga. Pojma nemaš o životu, s toga pokrij se ušima i ćuti. Nemoj da bilo šta više napišeš da bi mi ˝ograničeni˝ shvatili šta si ti htela reći. Sram te bilo.

  • Marko

    29. mart 2012 | 18:26

    Vanja, ne bulazni.

  • jasna

    29. mart 2012 | 18:05

    Tužna sam kad pročitam ovako nešto, a pošto imam petogodišnje dete svedok sam da su nam deca prilično monstruozna, dovoljno je otići na igralište i sve to videti. Još tužnijom me čine komentari ljudi kao što je Vanja i odmah mi postaje jasno kao to da imamo toliko nasilne dece.

  • Jasmina

    29. mart 2012 | 16:31

    Vanja duso ,to su deca, nemaju nas mozak -- PA DA RAZMISLJAJU KAO MI,decko ne radi nista lose,pa i ja bih tuzila pravo da ti kazem ako cu ja da NAJEBEM OD PROFESORA a pritom me oni tuku ili kako god,e da su drugovi to je druga prica! E da mi je pet minuta da prebijem tu "nafuranu" decu. Za to su njihovi roditelji krivi,a ako su vec tako radili treba ih izbaciti iz skole sa zabranom SKOLOVANJA DRZAVNO . i decu i roditelje te koji pustaju da se tako ponasaju treba ih prevaspitati.. Ja sam majka IMAM 20 godina,sina od godinu dana, i nisam tako davno isla u osnovnu skolu. Da mi se sa detetom tako nesto desava skola bi odavno letela u vaduh zajedno sa direktorkom. A vi koji imate razumevanja za tu decu VI STE IDIOTI KLASICNI,za to postoji Palmoticeva -adolescencija. Po mom misljenju ta majka je sve moguce mere preduzela,a sad se obraca novinama,jer zena ne zna sta da radi.. Vanja ti gutas slova kad citas! I u moje "vreme" smo imali naucnike itd to je normalno,ali da bijes jer je odlican djak e to je nenormalno. Pozdrav,a ako udaris repliku na moj komentar onda zaista nemam reci,sem da branis neki svoj stav,a ne vredi ti.

  • Melisa

    29. mart 2012 | 15:49

    Ne mogu da verujem da neko uopšte može da napiše ovako maloumne stvari. Opravdavati nasilje nad detetom u bilo kom pogledu je zabrinjavajuće. Stati na stranu nasilnika može samo sam nasilnik. Kasnije kao opravdava svoj komentar, još glupljim komentarom. Mogu samo da pretpostavim kakav si čovek....

  • ivana

    29. mart 2012 | 15:45

    vanja, zaista nista ni pametno ni moralno nisi napisala, tako da je tvoj "intelektualni nivo" vrlo diskutabilana. zaboravljamo svi da osnovna kultura svakoga coveka i ponasanje potice iz kuce - ovo se odnosi i na tvoje komentare vanja!

  • Marija

    29. mart 2012 | 15:37

    A sto da ih ne tuzi, posle svog maltretiranja koje je prezivelo od strane njih?! Ako vec on sam ne moze fizicki da se brani od toliko udruzenih huligana, dete pokusava da pronadje nacin da se osveti za sve sto je pretrpelo. Samo sto se ono ne sveti tako sto fizicki maltretira, niti psihicki torturise nekoga, vec samo govori istinu. Ja se samo brinem na sta ce nam liciti drzava za 20 godina, jer ovu decu sto vidjam na ulici su uzasno agresivna, nekulturna, bezobrazna, nevaspitana, i ne prezaju od starijih.

  • petar

    29. mart 2012 | 14:55

    Kasno si se setila da pričaš o moralu. Posle onakvog glupog komentara ti se usuđuješ da nekog smatraš prizemnim. Uvek su me nervirale "PAMETNJAKOVIĆKE" kao što si ti trudiš se da sa gomilom "elokventih " reči objasniš da si prethodno napisala glupos. Zaboravila si da se ovde radi o deci... Inače u vezi ovog dečaka,,, mislim da je krajnje vreme da neko na silu odgovori adekvatno ili silom ili SILOM:::

  • dux

    29. mart 2012 | 14:29

    treba da se uvede americki sistem drustveno korisnog rada za maloletne nasilnike,to daje izuzetne rezultate kad ih uposle za vreme skolskog raspusta[kao kazna]da ciste parkove,ulice,pomazu u domovima kad pocne nova skolska godina bila bi to druga deca.

  • Vanja

    29. mart 2012 | 14:06

    Naravno da ne opravdavam monstrume nego mi zanimljivo citati vase gluposti koje su bas kakve sam ocekivala. Da ste citali moj komentar na visem intelektualnom nivou procitali bi da je majka ovog nesrecnog decaka trebala ranije da kaze ono sto je rekla tek sada - imas i ti ruke da se branis. Kao i da ga je trebala upozoriti sta znaci u danasnjem svetu biti tuzibaba ma kako to bilo ispravno sa njegove strane. Ima valjda ko treba da vodi racuna o deci i njihovom ponasanju u skoli. Ili nema? Cini mi se da je pedagog zavrsio privatni fakultet i em ne zna o svom poslu nista em ga ne zanima. A setila sam se i kako je bilo mojoj decijoj dusi da trpim agresiju da bi posle rekli pa sto se nisi branila a ucili me da to nije hriscanski i ljudski. Danas ja cu svoju decu uciti da toljagasima odgovore na isti nacin i da nikada ne dopuste da budu ovaj decak ni na koji nacin. Problem Srba je sto su vazda i u svemu prizemni pa tako i u citanju komentara. Uzas. Nego da ja vas pitam da li vi ucite svoju decu da se brane ili da revnosno primaju batine i da li ih ucite da budu medju coporom vukova jagnje koje ce provoditi pravdu za koju tamo neki debil prima platu. To dete treba da zna da je za njegova mala pleca rano da takve stvari radi. Ima vremena borice se on decenijama sa vetrenjacama a do tada dovoljno je da se zna braniti i da zna razlikovati dobro od zla. Za kraj apel - Srbijo probudi se iz svoje zaostalosti i ne igrajte se vise patrijahalnih hriscana kojima iz dupeta viri partijska knjizica za koju treba odgajati decu da budu nemocna i glupa. Probudi se Srbijo... eh da i pederi i lezbejke su necija deca pa Srbija navija kad ih biju. To je jos jedna nasa osobina taj lazni moral i dvostruki standardi osnovne hriscanske ljubavi i pravednosti. Jaoo mogla bi ovako do besvesti nego procitajte vi, ne znam kako bi vas nazvala, Filosofiju palanke i pronadjite, sebe, odgovore, sta bilo samo je procitajte.

  • Ivan

    29. mart 2012 | 12:57

    "(...)ustanovili da svi učesnici snose deo krivice." Kakva BUDALAŠTINA!

  • Pera

    29. mart 2012 | 12:25

    Neka decko izdrzi jos malo, ovo moze da potraje jos par godina, dok ce za 10 godina on zaradjivati stotine hiljada evra godisnje, a ovi sto ga tuku 3-4000. Naravno, daleko da je sve u parama, ali tada ce se takvi njemu "uvlaciti" (sto bi rekla Vanja) ostatak zivota. Realno, deca od Vanje i slicnih nam ne trebaju na ovom svetu. A roditelje huligana i njih same bi trebalo najostrije sankcionisati, ako ne postoji ostar zakon trebao bi da se donese, jer ovo nije usamljen slucaj. Vanja, da li stvarno opravdavas to sto su mu gazili ranu od operacije raka? Inace, pozivanje (cak i na fejsbuku) na linc je vrlo kaznjivo zakonom, tako da ocekujemo (ili realno ne ocekujemo) sudovi i policija da odrade svoj deo posle.

  • tijana s

    29. mart 2012 | 11:44

    Ti si verovatno majka jednog takvog monstruma a ni ti nisi bolja kad mozes da opravdavas nasilje nad detetom sta god da je razlog.Volela bih da te vidim da tvoje dete neko bije sta bi rekla.najgore je kad bolesni ljudi stvaraju bolesne porodice pa onda ni deca ne mogu da budu normalna....srami se ne znam ni kakvim imenom da te nazovem

  • kata

    29. mart 2012 | 09:35

    Neverovatno,žrtvu prebacuju u drugo odeljenje?!!! Nasilnici su dakle na sigurnom terenu,i autoriteti ih štite,a to je pohvala njihovom ne-delu!Ministarstvo je valjda upoznato sa činjenicom da postoje u gradu škole u kojima je veći nivo znanja,pa samim tim i kulture a i ponašanja,zar je problem kada već dete toliko dugo preživljava torturu,prebaciti ga u takvu školu i pokazati i njemu i nama da je ON u pravu,da je dobar,da nije kriv za to što postoje deca koja imaju poremećaj ponašanja za koji su krivi roditelji te dece.

  • Vanja

    29. mart 2012 | 09:33

    Ona kaže da je povod bilo to što je A.V. prijavio da je nekoliko đaka otišlo u igraonicu, umesto da čisti sneg, kao što je direktorka tražila. Deca nikada nisu volela tuzibabe. A da znaju da budu brutalna, znaju. A da trebaju, trebaju jer otici igrati se a ne cistiti sneg za tu decu nije greh a tuziti ih je pad na ispitu drugarstva, ljudskosti i lojalnosti. Takvim obrascem ako taj mali nastavi dalje nece dobro proci u zivotu. Prestace da ga tuku deca ali sam sebe nece moci prestati unistavati jer ce tada bi tuzibaba na visem nivou a to su oni sto se uvlace drugima koje jelte odrasli ne vole kao sto deca ne vole tuzibabe.

    • 14. decembar 2013 | 11:04

      Ljiljana

      @Vanja

      Da li ste Vi to upravo rekli da je zasluzio brutalne batine, zato sto je "tuzibaba" ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA