Pronađen arsenal oružja u vozu Sofija-Beograd (FOTO)

Oružje i municija bili su spakovani u plastične kese, omotani lepljivom trakom, a zatim sakriveni u sistemu za grejanje sa spoljne strane vagona Bugarske državne železnice

Komentari

  • Fica

    31. januar 2015 | 17:01

    Za vas je gasni pistolj oruzje? E, na zdravlje onda. A sta je proslo sta niste pronasli? Koga vi narodna milicijo ze-zate?

  • kornjaca rade

    31. januar 2015 | 16:46

    gasno oruzje je nemoguce preraditi u pravo. video sam nekoliko pokusaja nijedan nije uspeo. sve cevi poseduju vidijum plocu koja je ulivena, tako da gas prodje oko nje ali ne i projektil. takodje i burence na revolveru ima tu plocu . ako probate bilo kojim alatom da uklonite prepreke u cevi i burencetu isti se raspadaju. cak i da uspete oni nisu od celika i ne mogu da trpe pritisak bojevog metka. znaci najopasnije su za strelca. inace ovo je bezopasno oruzje. moze ispaliti cs gas u samoodbrani i deluju kao pravi. kod nas je sxe zabranjeno cak i vazdusna puska. nema goreg zakona od naseg. u britaniji je potpuno zabranjeno vatreno oruzje ali vazdusno nije. u evropi mozete slobofno kupiti oruzje na crni barut bez dozvole, replike sa divljeg zapada, revolvere. pune se olovnim kuglama. pa je ipak tamo manji procenat ubistava nego kd nas.

    • 31. januar 2015 | 20:09

      Dzile

      @kornjaca rade

      Slazem se u potpunosti s tobom.Kako da se prepravi kad su od spijaltera?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA